Більше півтори тисячі авто застрягли на кордоні з Польщею

Більше півтори тисячі авто застрягли на кордоні з Польщею
На кордоні з Польщею в чергах скупчилося більше ніж півтори тисячі автомобілів.

У пунктах пропуску на кордоні з Польщею станом на 8:00 п’ятниці, 17-го червня, скупчилася 1 тисяча 630 автомобілів на виїзд з України, повідомляє прес-служба Західного регіонального управління Державної прикордонної служби вранці, - пише "БУГ".

Як зазначено в повідомленні, перед пунктами пропуску “Рава-Руська” і “Краковець” у чергах стоять по 300 автомобілів, перед пунктом “Ягодин авто” – 250, “Угринів” – 220, “Шегині” – 170 автомобілів.

Як повідомлялося раніше, черги виникли через “італійський страйк” польських митників, які протестують проти реформи Митної служби Польщі. За прогнозами, страйк може тривати ще близько двох тижнів.

У середу загальна кількість автомобілів, що скупчилися на пунктах пропуску, сягала майже 2 тисячі, проте вранці четверга знижувалася до 1,1 тисячі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Що це за держава, і як людям далі жити? Закони про виїзд машин польської реєстрації - до 10 днів, далі штрафи і т.п.Та й ще в умовах жари, без їжи і води. Україна з глузду з'їхала зі своїми Законами. По Європі їздиш спокійно, а тут у відпустку не в'їдешь на рідну землю без клопоту.
Відповісти