Привітна Волинь: дітям з Волновахи покажуть заповідник «Козацькі Могили»

Привітна Волинь: дітям з Волновахи покажуть заповідник «Козацькі Могили»
Дітям з міста Волноваха, що на Донеччині, які приїхали на відпочинок в заміський заклад оздоровлення та відпочинку "Ровесник", депутат Луцької міської ради Євген Ткачук подарував поїздку в Національний історико-меморіальний заповідник "Поле Берестецької битви", відомий також як "Козацькі Могили".

"Діти повинні знати славну історію українського народу, бачити на власні очі те, про що читали в підручниках і відчувати гордість за свою країну", - каже Євген Ткачук.

Між іншим, попередні такі ж екскурсії дітям з Волновахи, які приїхали на відпочинок в табір "Ровесник", профінансувала партійна організація "Солідарність".

"До нас звернувся директор табору "Ровесник", пояснив, що дітям хочуть показати "Козацькі Могили", проте на цю поїздку в них не було коштів. Ми вирішили, що на таку чудову справу ми обов'язково повинні знайти кошти", - сказав Євген Ткачук.

Нагадаємо, 22 травня 2014 року під райцентром Волноваха Донецької області в результаті нападу диверсійної групи противника загинули 18 військовослужбовців 51-ої окремої механізованої бригади Збройних сил України.

Після цієї трагедії між Луцьком та Волновахою був підписаний Меморандум про співпрацю у різних сферах.

Тоді ж під егідою Луцького міського голови Миколи Романюка, депутатів Луцькради Романа Романюка та Євгена Ткачука, а також народного депутата України Дмитра Луб'янця була започаткована традиція - діти з Волновахи почали приїжджати в Луцьк на свята та у табори відпочинку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Привітна Волинь: дітям з Волновахи покажуть заповідник «Козацькі Могили»
17 червень, 2016, 14:39