Чемпіонат України з легкої атлетики у Луцьку. Відкриття. ФОТО

Чемпіонат України з легкої атлетики у Луцьку. Відкриття. ФОТО
Чотири дні триватиме на стадіоні «Авангард» у Луцьку Чемпіонат України з легкої атлетики.

Він цього року міжнародний, адже до нас з’їхалися легкоатлети з 8 країн світу. Загалом в змаганнях візьмуть участь 700 спортсменів, з них - 25 іноземців.

До речі, їхні результати зараховуватимуться в загальному заліку, тобто вони мають усі шанси відібрати у когось призове місце, а відтак і путівку на Олімпійські ігри в Ріо-де-Жанейро чи Чемпіонат Європи в Амстердамі.

Зазначимо, що в олімпійській збірній 61 одне місце мають займати легкоатлети. Претендувати на членство в збірній мають право лише ті атлети, які виконали олімпійський норматив ІААФ.

На урочисте відкриття Чемпіонату завітав президент Федерації легкої атлетики України, віце-президент Національного олімпійського комітету України, перший заступник Міністра молоді та спорту України Ігор Гоцул.

«Легка атлетика у нас жива завдяки отаким заходам. І цей Чемпіонат у Луцьку – свято для всієї країни. Ми бачимо, скільки дітей на стадіоні. Більшість з них, подивившись, прийдуть в спортивні секції. Вони будуть ставати сильнішими. Ми раді, що Луцьк відгукнувся на наше прохання зробити Чемпіонат України. У нас є два гарних стадіони: в Кіровограді і у Луцьку. Тільки в Кіровограді нас влада не розуміє, а в Луцьку – готова до співпраці», - розповів чиновник.

Чиновники обіцяють, що Чемпіонат з легкої атлетики - не останні змагання у Луцьку у цьому році.


























Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Спорт і секс це круто!
Відповісти
Організатори трохи недопрацювали з назвою - з участю іноземних спортсменів змагання мають називатися відкритим чемпіонатом України. Ну, але то таке (с) Йдемо на стадіон!!!
Відповісти
Останні новини
Чемпіонат України з легкої атлетики у Луцьку. Відкриття. ФОТО
17 червень, 2016, 12:58