У Ковелі за розбій засудили рецидивіста

У Ковелі за розбій засудили рецидивіста
Близько 22 години ковельчанин повертався з роботи додому, був напідпитку. На вулиці Незалежності біля будинку № 64 побачив компанію з трьох чоловіків, теж у нетверезому стані, підійшов до них та попросив цигарку.

Коли двоє молодиків відійшли, третій раптом вдарив його ножем в стегно і став вимагати гроші, - йдеться на сайті Kowel.com.ua.

Потерпілий впав на землю. Скориставшись безпорадним станом, нападник вирвав з його рук мобільний телефон марки «Самсунг».

Поранений чоловік добрався додому, дружина промила рану, але згодом став себе погано почувати, тому довелося викликати «швидку».

Телефон зловмисник здав у ломбард за 200 гривень, які витратив на власні потреби. Потерпілий потім його викупив за свої кошти. Цікаво, що у суді він заявив, що претензій матеріального чи морального характеру до свого нападника немає.

Обвинуваченого за розбій, який до цього уже мав шість судимостей за вчинення навмисних корисливих злочинів (судимості не зняті та не погашені у встановленому законом порядку), засуджено до 3 років 9 місяців позбавлення волі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Лихо....
Відповісти