Академія підтримує учасників бойових дій та Революції Гідності. ФОТО

Академія підтримує учасників бойових дій та Революції Гідності. ФОТО
Сьогодні слова «Слава Україні – Героям слава!» перестали бути лише вітанням.

Нині це віддання особливої шани тим, хто у напружений, найкритичніший і найважливіший момент життя нашої країни не відступив і жертвує собою заради Батьківщини. Це вітання є засвідченням справжнього подвигу патріота, - повідомляють організатори.

Нашу Батьківщину зламати не можна. Наче казковий птах, вона піднімається, відроджується із попелу, розправляє гордо крила, стає міцнішою, сильнішою, кращою.

Адміністрація Академії рекреаційних технологій і права не залишається осторонь і завжди підтримує учасників бойових дій та Революції Гідності. В Академії рекреаційних технологій і права навчаються студенти, які в скрутні хвилини для України пішли захищати і захищають донині честь, славу і суверенітет нашої держави.

Діана Гарасюк, відповідальний секретар приймальної комісії Академії наголосила: «Наш навчальний заклад один із перших проявив ініціативу надавати освітні послуги на пільгових умовах учасникам АТО. Повернувшись із запеклих точок бойових дій, хлопці та дівчата повинні знову звикати жити буденним життям. Але не всі, на жаль, хочуть іти на зустріч молодим Героям».





Згідно Правил прийому на навчання до Академії рекреаційних технологій і права в 2016 році брати участь у конкурсі за результатами вступних іспитів з конкурсних предметів мають право особи, звільнені з військової служби (у т.ч. демобілізовані) після 30 листопада 2015 року та особи, які проходять військову службу (крім військовослужбовців строкової служби), в порядку, визначеному відповідними положеннями про проходження військової служби громадянами України.

Також за результатами співбесіди зараховуються до Академії особи, які стали інвалідами внаслідок поранень, каліцтва, контузії чи інших ушкоджень здоровʼя, одержаних під час участі у масових акціях громадського протесту в Україні з 21 листопада 2013 року по 21 лютого 2014 року за євроінтеграцію та проти режиму Януковича (Революція Гідності), та які звернулися за медичною допомогою у період з 21 листопада 2013 року по 30 квітня 2014 року; особи, визнані інвалідами війни відповідно до пунктів одинадцятого-чотирнадцятого статті 7 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту».









Академія рекреаційних технологій і права й надалі готова надавати освітні послуги соціально незахищеним категоріям (учасникам АТО, сиротам, особам з інвалідністю, малозабезпеченим) на пільгових умовах.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
You’ve made some good points there. I looked on the internet
to learn more about the issue and found most individuals will go
along with your views on this website.
Відповісти
Останні новини
Академія підтримує учасників бойових дій та Революції Гідності. ФОТО
17 червень, 2016, 22:44