На автодорозі Луцьк-Львів будуть зважувати

На автодорозі Луцьк-Львів будуть зважувати
Наразі на Волині завершується другий етап ремонту траси Луцьк-Радехів-Львів. Тут також хочуть облаштувати майданчик вагового контролю.

Про це інформує ZIK.

Доки тривають роботи з облаштування заїздів, з’їздів, майданчиків та зупинок, тим часом на нього нанесена тимчасова розмітка. Опісля цього залишаться роботи третього фінального етапу – верхній шар.

Нині профінансовано та виконано робіт на 149 мільйонів гривень. Ще близько 56 млн грн потрібно, щоби завершити другий етап. Тож наразі на казначейських рахунках наявні 203 млн грн.

Варто нагадати, що фінансування залежить від експерименту, котрий дозволяє залучати 50 % коштів із перевиконання індикативних показників митниці на будівництво доріг державного значення. На червень місяць цього року доведений показник митниці складає 455 млн грн, тож його виконання є вкрай важливим для завершення робіт. Однак за попередні місяці планові завдання не були виконані.

Вирішивши одну проблему – стан шляху, отримали іншу – дорожня безпека, адже не всі водії дотримуються правил дорожнього руху щодо обмеження швидкості.

На трасі потрібно облаштувати поліцейський пост. Окрім цього, важливим є облаштування вагового майданчика, щоб не допускати перевантаження дороги. Імовірно обидва пункти з боку Львівської області розміщуватимуться в районі села Шклінь-2.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вагова потрібна біля заводу Кроноспан в Нововолинську, там звозять ліс з усієї області і ламають дороги з перегрузом в 200%!!!
Відповісти
і треба закрити той кроноспан, бо все вбиває своїми смородами.
Відповісти
Сміття із міста Львова ?!
Відповісти
Останні новини
На автодорозі Луцьк-Львів будуть зважувати
18 червень, 2016, 02:40