Як справити хороше враження на роботодавця

Як справити хороше враження на роботодавця
Справити позитивне враження на роботодавця можна ще до співбесіди, вважають аналітики дослідницького центру порталу працевлаштування HeadHunter. Там помітили, що 76% працедавців перед тим, як запросити людину на співбесіду, перевіряють її в соцмережах.

Про це повідомляє Знай.

Пропонуємо 4 способи справити на роботодавця хороше враження до співбесіди.

1. Почистіть свій профіль у соцмережах

Варто прибрати зі своїх сторінок у популярних соцмережах різного роду інформацію про політичні, ідеологічні погляди та смаки. А також - відверті світлини та ті, за якими легко визначити матеріальний статус власника сторінки.

"Це варто робити за місяць до пошуку роботи. Спочатку привести до ладу свій імідж онлайн, а потім вже розсилати резюме. Світлини із різних свят можуть скласти враження про вас, як про несерйозну людину. Перепости різних емоційних і радикальних демотиваторів будуть сприйняти як надмірна категоричність", - каже порталу Катерина Рудньова, експерт ринку праці.

За її словами, на своїй сторінці не зайвим буде замість демотиваторів і перепостів використовувати якомога більше власних міркувань. Бажано, щоб вони були про свій професійний напрям.

2. Унікальний контент

Всі цінують унікальні думки, ексклюзивний контент і речі в єдиному екземплярі. Образ професіонала в певній сфері має справляти враження джерела унікальної інформації і обізнаності.

"Цього можна досягти, завівши свій канал на "ютубі", наприклад. У відео на ньому давати різного роду оцінки та викладати власні міркування. Якщо ви належите до творчої спеціальності, то своє порт фоліо можна викласти на безкоштовній платформі якогось сайту", - пояснює спеціаліст.

За її спостереженнями, роботодавці значно більше цінують таких людей, бо бачать у них професіоналів.

3. Рекомендація із попередньої роботи

Не зайвим буде взяти на своєму місці роботи рекомендаційного листа. У ньому повинно наголошуватися на вашому високому професіоналізмі.

"Звісно, такі листи ніколи не були ключовим козирем. Але все одно це позитивно впливає на роботодавця", - каже Катерина.

4. Будьте пунктуальним

Не запізнюйтеся на співбесіду. Заздалегідь продумайте, як доберетеся до омріяного місця роботи.

"Не варто зайвий раз турбувати дзвінками людину, з якою проходитимете співбесіду. Це не всім подобається. А ось якщо самі знайдете дорогу до офісу, це справить на будь-кого приємне враження", - пояснює спеціаліст.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як справити хороше враження на роботодавця
18 червень, 2016, 04:40