Вихованці Любешівського технічного коледжу побували у місцевому відділенні поліції. ФОТО

Вихованці Любешівського технічного коледжу побували у місцевому відділенні поліції. ФОТО
Співробітники Любешівського відділення поліції організували цікаву та пізнавальну зустріч із вихованцями місцевого технічного коледжу Луцького національного технічного університету.

Правоохоронці нагадали дітям про дотримання елементарних правил поведінки як в побуті, на вулиці, так і на воді, - повідомляє сектор комунікації ГУНП в області.

Цього разу на гостини до Любешівського відділення поліції завітали вихованці технічного коледжу Луцького національного технічного університету, котрі обрали спеціалізацію «технік-будівельник» та «бухгалтерський облік».

Працівники поліції нагадали гостям правила поведінки й розповіли про роботу поліції, продемонстрували навчальну зброю та обмундирування.

«Маючи попередній досвід спілкування із підлітками ми вирішили ознайомити цього разу наших гостей із технічного коледжу із порядком вступу до закладів системи МВС України. Розповіли їм про особливості поліцейської роботи та перспективи працевлаштування в поліцію», - зауважила старший інспектор поліції Віта Мартинюк.

Оскільки неповнолітні є найактивнішими користувачами соціальних мереж, то докладно поінформували дітей про те, як не стати жертвами шахраїв та аферистів.

Наостанок, правоохоронці роздали гостям «Пам’ятку підліткам», інформація в яких допоможе дітям уникнути неприємностей під час літнього відпочинку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Вихованці Любешівського технічного коледжу побували у місцевому відділенні поліції. ФОТО
18 червень, 2016, 12:32