Ціни на бензин в Україні знову зростуть

Ціни на бензин в Україні знову зростуть
В Україні знову зростуть ціни на бензин. Цього разу подорожчання практично неминуче, адже воно буде економічно обґрунтованим, повідомляє портал Знай.

Вартість нафти, за поясненням Міністерства енергетики, становить 50 доларів за барель. Фахівці вважають, що до грудня поточного року ця ціна зросте на 7 доларів за барель. А вже в наступному році складе 64 долара за барель.

Також, якщо враховувати, що половина закупівельної ціни нафти - це податки, то її закупівельна вартість становить близько 40% від загальної суми. Як тільки ціна на нафту збільшиться до 60 доларів за барель, так ціна бензину збільшиться на 5 умовних одиниць. В Україні бензин подорожчає на 3 гривні.

Ціни на бензин повинні були вирости ще кілька місяців тому, але так як продавці бензину проігнорували зміни на ринку, стрибок цін виглядає дуже різким.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Все кто мог радовались снижению цены на нафть. Аж целых полтора года. А бензин все равно дорожал. То есть подорожание бензина сродни подорожанию бытового газа. А не сказки о 64 долларах за барель.
Відповісти
Щось ви самі собе в блуд заводите або фільтруйте публікації і не позорьтесь! Як-же з приводу матеріалу о 4.00, а тут таке написали :) Як швидко у вас все змінюється :) Почитаєш вас і за пару хвилин можеш з раю відразу до аду потрапити :)
Відповісти
Правильно,нехер ездить на машинах!Разведем коней,они дадут навоз,навоз на поле,вырастет бубочка!!!Едеш на коныку,и кушаеш бубочку!!!Молча кушаеш,а не про цену на барель нефти думаеш!!!!!
Відповісти
Останні новини
Ціни на бензин в Україні знову зростуть
19 червень, 2016, 02:00