Кримські пляжі "сумують" за туристами у розпал сезону

Кримські пляжі "сумують" за туристами у розпал сезону
У мережу виклали сьогоднішні фотографії окупованого півострова Крим, на яких видно "ажіотаж" тих, хто відпочиває на курортах. На фото показали кадри із Ялти, Коктебелю, Феодосії, Судака та Севастополя, пише Знай.

"Так виглядають курорти "звільненого" Крима в суботу 18 червня 2016 року", - прокоментував власний допис у соціальних мережах український блогер, який пише під ніком КРИМський УКР.

Порожні пляжі, де загоряють поодинокі люди, складають сумнівну конкуренцію опублікованим пару днів тому фотографіям із пляжів Одеси. При цьому, судячи із повідомлення, навіть вихідний день та тривалі святкові вихідні не привели туристів до анексованого півострова.

Нещодавно, окупаційна влада Криму вивезла із пляжу "Омега" у Севастополі увесь пісок. Місце, яке полюбляли діти, вивезли для будівництва неподалік від пляжу. Місце відпочинку більше нагадує звалище, а уся інфраструктура на ньому зачинена. Раніше вздовж "Омеги" працювали десятки кафе та ресторанів, а від туристів не було проходу навіть в осінній сезон.

Цікаво, що постраждали і "перевдягальні" на "Омезі". Якщо дивитись з боку моря, то з ними усе гаразд, а от з протилежної сторони на них не вистачає однієї стіни.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 14
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Да шо нам iх Крим, ми до Iзмаiла поiдемо!
Відповісти
Що хотіли те і мають! Треба було свою думку мати а не вестись на рашу
Відповісти
Так, шо хотiли, то й мають! Й ми маемо, що хотiли! Героям слава!
Відповісти
відпочиваючих - менше, набагато - але вони таки є, в т.ч. з України, я не кажу про "наваросцев" - яких вже дуже там не люблять, є люди з Києва,Львова, ну і Луцька ))
Ціни - вас дуже неприємно вразять + дуже багато бидла і мєнтів, ну і таке враження що пляжі вже ніхто не прибирає...
Відповісти
Єдине що залишилось - неповторне повітря, деякі пляжі - практично вільні, наприклад - в Алушті, на міський пляж треба було йти з самого ранку (годині о шостій) що б зайняти місце, а тепер - без питань, хоч в 10 ранку приходь і місце буде. Оренда житла - трохи подорожчала, в санаторіях - "дикий совок", або дуже дорого, ну і "тагіл"...який хотів "all inclusive",але щоб ще дешевше - не вийшло, вийшов совок, зі всіма його радостями. Слава Україны.
Відповісти
в Ізмаїл! Там красота невпихуєма...
Відповісти
Є одне життєве правило-"зловтішатися-самому нарватися". В публікації і коментарях класична психологія западенця-"Здохла корова у сусіда-щоб в нього ще і хата згоріла!". В Криму я бу в травні-народу вистачало. До речи-66-68 потяги(Львів-Ковель) на відсутність пасажирів не скаржаться. Їхало чимало з Луцька. Ті хто знає реальний стан речей прочитав цей "опус" зробить однозначний висновок-редакція "гонить джинсу"
Відповісти
На світязі теж натовпу не спостерігається.
Відповісти
Много сейчас наездиш.Поехал отдохнул,и сдох с голоду!!!
Відповісти
як було так і є народу.
Відповісти
Тільки кінчений може туди їхати
Відповісти
Путіну потрібна ідеальна територія для вмф і ракетних баз, військові і поліція забезпечені повністю пляжі і цивільні не потрібні не буде диво якщо дана територія набуде статусу закритої стратегічної території
Дай нашому брату матеріальну можливість і повірте пляжі криму заповнилисьби земляками.
Хватить радіти тому як *вимирає* НАРОД криму який є жертвою чиїххось амбіцій і неналежної інформованості з сторони України
Треба наводити порядок в себе на тій землі, що лишилась і потім повертати справедливість,ЩО В НАС РОБИТСЯ ДЛЯ ЛЮДЕЙ? ПОДИВІТСЯ В СУСІДА ГІРШЕ а давайте глянемо в протилежну сторону не на геїв, не на фанів а на медицину, зарплату, пенсії, уряди держав західних сусідів, ні є втрачений крим приємніше дивитись МИ НЕ ДАЛЕКО ВТІКЛИ,давайте не будемо хохлами
Відповісти
чи б підтримав хтось РФ, за умови нормального життя в Україні. Його слова- нет понятно. ТОму хватить гавкати на Крим, а піднімати треба життєвий рівень в Україні. А то Польща під боком, і про креси ніхто не забув
Відповісти
Погугліть-Крим вже прийняв 120 тис туристів з України.
Відповісти
Останні новини
Кримські пляжі "сумують" за туристами у розпал сезону
19 червень, 2016, 06:00