Моторошна ДТП у Луцьку. Близько 7 людей в реанімації. ФОТО. ВІДЕО

Моторошна ДТП у Луцьку. Близько 7 людей в реанімації. ФОТО. ВІДЕО
Дорожньо-транспортна пригода відбулася на перехресті вулиць Гордіюк та Кравчука.

Про ДТП повідомив користувач соціальної мережі “Вконтакте” – Владимир Сергеев, виклавши пост в спільноті “Я Люблю Луцьк”, повідомляє Колона.

Наразі відомо, що близько 7 потерпілих в реанімації. Рідних до постраждалих поки що не пускають.

Внаслідок автопригоди постраждали 7 осіб: 6 пасажирів маршрутки та водій автомобіля "Opel Vivaro".

На місце події виїхала слідчо-оперативна група Луцького відділу поліції та представники ГУНП у Волинській області. Слідчі провели детальний огляд місця події. Постраждалих доправили до Луцької центральної міської лікарні.

Слідчі кваліфікуватимуть подію за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.






Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 81
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
і хто винен ???
Відповісти
винен водій маршрутки: не надав перевагу в русі бусу, який їхав по головній дорозі.
Відповісти
Якщо придивитись на відео то там видно світлофор і обидва водії порушили ПДР в"їхавши на перехрестя під заборонений сигнал!
Відповісти
Водії маршруток це повний жах! Їдять як хочуть. Правила дорожнього руху завжди порушують. Як їх на роботу беруть? Вони ж відповідають за стільки життів.
Відповісти
Повністю згоден з Місцевим. Водії маршруток постійно порушують правила дорожнього руху, вважаючи, що їм усі повинні давати дорогу, оскільки вони перевозять пасажирів. А ще під час руху постійно розмовляють по МОБІЛЬНИМ ТЕЛЕФОНАМ і влаштовують гонки між собою. Прикро, що на ці ПОРУШЕННЯ ні ЯК не реагують представники влади. Чому ВЛАСНИКИ маршруток не несуть відповідальності за своїх водіїв і ТЕХНІЧНИЙ стан маршруток, а місцева влада продовжує з ними співпрацювати. Не зрозуміло і те, що з боку поліції відсутній облік правопорушників дорожнього руху, особливо серед водіїв маршруток, які раніше порушували правила, прийшли до іншого власника і знову можуть перевозити пасажирів. Дивлячись на статистику ДТП з участю маршруток за останніх півроку стає страшно ходити по вулицям Луцька і їздити на транспорті. Виникає питання куди витрачаються місцеві бюджетні кошти тими хто видає дозволи на перевезення пасажирів і тими хто має слідкувати і контролювати виконання правил дорожнього руху в Луцьку.
Відповісти
коли є світлофор то на знаки пріоритету ніхто не дивиться
Відповісти
при повороті ліворуч потрібно дати дорогу всім хто рухається в зустрічному напрямку
Відповісти
Да шо ви гаварітє. Навіть якщо їм обом було зелене світло, маршрутка мала пропустити автомобіль. Не буду ще раз повторюватися про те, як їздять маршрутки. Як рушають, як гальмують. Дитина їздить зі школи. Страшно. Не раз прийде і розказує, як в маршрутці впала.
Відповісти
А їх певно ні хто не знає привикли до світлофора а коли їх вимекают то всіх паніка
Відповісти
Шановні Лучани почитайте уважно ПДД водій маршрутки закінчував маневр.
Відповісти
Який маневр? Якби він стояв на перехресті пропускаючи автівки то тоді так, а на відео чітко видно що він в"їхав на перехрестя під жовтий сигнал!
Відповісти
Винен власник що взяв такого дебіла.ГАНЬБА такім уродам їм хвости свиням крутити а не людей возити.Жаль просто потерпілих і їх родичив тримайтесь Лучани з вами
Відповісти
навіть завершуючи маневр треба надати перевагу в русі тому, хто знаходиться на головній дорозі і справа від тебе
Відповісти
Альо, чувак зніми на відео і покажи!!!))) Шумазер хренов)))
Відповісти
Не позортесь!"знаток пдр")))))))
Відповісти
Ти мабуть товариш того маневрувальника-несеш повну дурню!
Відповісти
згідно відео там обоє їдуть на жовтий колір світлофора,вина двох водіїв 100%
Відповісти
Семен не мели дурного на відио не видно чи ти сидів на світлофорі
Відповісти
ВАМ ДО ОКУЛІСТА сер!
Відповісти
А ти добре подивися блимає зелений і включається жовтий
Відповісти
Однозначно водій маршрутки (виконує маневр, повинен пропустити .........)
Відповісти
водій маршрутки не виїхав на перехрестя тому він не завершував маневр
Відповісти
А куди він повертав? Не меліть дурниць! Він вже був на перехресті.
Відповісти
Ну тут одразу зрозуміло, що винен водій маршрутки. Але якщо врахувати що при включенні жовтого буса ще і не видно, а вїхав він на хвидкості ікурат на червоний, то картина кардинально смінюється.
Відповісти
А де на відео видно який сигнал світлофора???
Відповісти
подивися за деревами
Відповісти
Якщо дивитись на моніторі у весь екран, то добре видно зелений, його блимання, жовтий, його затухання і після цього заїзд буса з аварією.
Відповісти
а чому не видно слідів гальмування буса? судячи з того як від розвалив маршрутку - швидкість була пристойна. Хоча і водій маршрутки також гаву зловив
Відповісти
А вам шановний скажу так які сліди гальмування ви хочете побачити,ви за кермом взагалі коли небуть сиділи,чи тількі на велосипеді???
Відповісти
а мудак маршруткі неміг подумати що у водія буса можуть бути не справні гальма!!!!А це чмо везе людей і відповідає за них,але тож понаберають по оголошенню!!!!
Відповісти
несправні гальма, не сідай за кермо, і почитай пдр
Відповісти
Так тогда по дорогам экстрасенсам надо ездить)))
Відповісти
Додам і свою думку. Вині обидва водії та наші світлофори. Обидва водії уже рухались (видно на відео) на червоне світло. І як в тому анекдоті (хоча зараз не до жартів), їде водій, бачить пішохід йде, тай думає, не стовб, зійде, в той самий час пішохід думає свою думку, не трамвай, об'їде. Так само вийшло і тут, що один водій подумав, що проскочить на жовтий, що другий... А в дійсності вийшла біда!!! Щоб не були подібні ситуації, наші світлофори потрібно налаштувати так, щоб жовтий просто включався на пів секунди (наприклад як в Польщі), щоб у водіїв не було бажання летіти на жовтий і потім доказувати, що він не порушував правила дорожнього руху.
Звернення до водіїв громадського транспорту, якщо Вам НАС*АТИ на своє життя, тоді Вам не місце бути водієм, звільняйтесь, так як сідаючи за кермо, в першу чергу, Вас має цікавити безпека Ваших пасажирів.
І підсумки, хоча винні обидва водії і наші світлофори, найбільша відповідальність на водієві маршрутного таксі!!!
Відповісти
Згідний з napa. Жовтий почав мигати, коли автобус повертав, а бус ЩЕ не було. І судячи з відео:
Відповісти
1) бус і не намагався притормозити, хоча явно вже горів жовтий
2) якби автобус не почав робити маневр, як писали в коментах раніше, то бус би врізався в фару, чи в перед, а не в акурат передні двері
Відповісти
На цьому свiтлофорi e зелена стрiлка на право, можливо водiй буса мав намiр повернуть праворуч. 100% не правий водiй маршрутки.
Відповісти
До чого тут стрілочка?!!!!
Ви, мабуть, і не розумієте, що таке АВТО!
Це не людина, яка може в туж секунду зупинитись. Таким водіям треба в полі їздити де перед поворотом приторможувати не потрібно, бо зазору для в'їзду в такий поворот не треба враховувати. Явно хочете вигородити водія бусу. Навіть якщо їм горіло зелене і бум мав би повертати праворуч , то там відразу за поворотом є пішохід, якому теж включається зелене.!!! То по вашому "БУС" на такій швидкості зміг би і в'їхати в поворот і пропустити пішохода? Якась ДУРНИЦЯ а не висновок.!!!!
Водій маршрутки теж винен, бо не тільки за своє життя повинен переживати, він людей возить а не ДРОВА.
Відповісти
Маршрутка однозначно, перед початком руху та зміною напрямку руху водій повинен переконатись, що це буде безпечно, при повороті ліворуч надати зустрічному перевагу в русі, водії їхали по рівнозначній дорозі, бусу хіба не вибрав безпечну швидкість
Відповісти
Бус поїхав на червоне світло... І досить з водіїв маршруток робити "чортів", це такі самі люди, тільки яким Ви виносите мозок. І в цій ситуації він був правий...а от водій "Opel Vivaro", от це питання......
Відповісти
Ви так само їздите як водій маршрутки ? ВІН НЕ МОЖЕ БУТИ ПРАВИЙ, БО ВІН НЕ ДАВ ПЕРЕВАГУ ЗУСТРІЧНОМУ ТРАНСПОРТУ, ТИМ БІЛЬШЕ ВІН ЯК І БУС ПОЇХАВ НА ТОЙ САМИЙ КОЛІР СВІТОФОРА !!! включіть мозок, шановна !
Відповісти
А деж мозок взяти?)))))))
Відповісти
Бус был не на встречной полосе
Відповісти
Я як водій і також буса можу вас запевнити що в даному випадку швидкість була дозволена а тобто в межах 70км за годину, ну можливо трошки більша але в межах дозволеної(там спрацювали подушки безпеки тому на спідометрі стрілка мала заклинити на останньому показникові швидкості.) то при такій швидкості тяжко загальмувати якщо за 20-30 метрів до світлофора ввімкнулось жовте світло. І щоб не робити ектренного гальмування я би поїхзав. А водій маршрутки проігнорував жовтий сигнал і хотів проскочити. Вина водія маршрутки.
Відповісти
Підтримую 100%!Маршрутка винна однознакчно!
Відповісти
А де в ПДР дозволена швидкість 70км? Чому не 80? + 20 як не як! Коли вже в Україні люди почнуть з повагою ставитись до життя одне одного? Дозволена швидкість 60, а 61 це вже порушення.. Шо говорити при 70 (почитай статистику смертей, +10км це -30% можливості вижити для учасників ДТП).
Відповісти
Лена яб побачив коли з твоїх блиськіх людей там був як би ти тоді говорила
Відповісти
Лена-не сідайте ніколи в житті за кермо!Збережете комусь життя!
Відповісти
До власника реєстратора!
1.Явно перевищена швидкість!
2.Для чого мати?
3.іздиш як мудак у лівій смузі при вільній правій. Це доречі стосується 80-90% луцьких водіів ( майже рейтинг путьки). Досить бути мудаками!
Відповісти
справа люки і ям на дорогах більше. То хто має право їздити лівою смугою?
Відповісти
Підтримую 100%. Теж здивувало викладання такого відео при явному порушені і швидкісного режиму, і загальних правил.. Але це ж у нас "норма" для більшості водіїв.
Відповісти
Почому вам там видно явне перевищення?
Відповісти
Якщо чужа машина-їзди де хочеш, а якщо сам ремонт платиш- їздиш де менше ям, і не завжди приходиться дивитись-на крайню праву....
Відповісти
Винен водій маршутки який на пропустив буса. Бус був на перехресті коли водій маршутки підрізав шлях і той на швидкості влетів в маршутку все чотко видно на відео.
Відповісти
100 відсотків винен водій маршрутки, він мав пропустити.....
Відповісти
винні обидва. Водій маршрутки, бо не надав перевагу зустрічному транспорту при повороті (поганий глазомір). Водій буса, бо перевищив швидкість (явно видно з відео). Перед перехрестя слід гальмувати, та не забувати про правило ДДД
Відповісти
Це наслідки великих реформ в поліції. Раніше ДАІ проводила випуск транспортних засобів на лінію, а тепер поліція не знає з якої сторони підійти до маршрутки. Відомі випадки коли водії маршруток їздять під "мухою" бо знають що їх ніхто не зупинить.
Відповісти
Я тею дорогою їжу кожний день вони там як дурні ганяють і до одного місця їм той світлофор.Аби проскочити особено у вечірній час.17 по 19.Довіз людей до лікарні.
Відповісти
Скажіть будь-ласка чим впливає наша доблісна поліція на аварійність
їздять тільки бензин викатують і навіщо така реформа
Відповісти
Клоуни і все
Відповісти
а чого тут поліція взагалі якщо водії не обережні? посадити поліцейського біля кожного водія і щоб сварив коли порушують чи як? В людей горе, а ви, все про поліцію... дитячий садок
Відповісти
Поліція до того що ніяк не перевіряє справність транспортного засобу (маршрутки). Несправні маршрутки повинні бути на сто а вони їздять на рейсі, хіба щось відлетить тоді їх ремонтують. На днях їхав маршруткою та змушений був вийти там все гуло та стукало так що аж вуха закладало. Причому водій їде по дорозі курить, бере гроші за проїзд, дає решту та встигає говорити по телефону.
Відповісти
Однозначно водій маршрутки винен! І навіть на заборонений сигнал світлофора і навіть на дозволений сигнал, повинен був переконатись що його маневр буде безпечним і не створюватиме небезпеки іншим учасникам дорожнього руху. Водій жовтого буса мав право проїхати перехрестя на жовтий сигнал світлофора, у інщому випадку йому прийшлосяб примінити екстренне гальмування.
Відповісти
Взагалі спочатку потрібно визначити який був колір на світлофорі.
Відповісти
Звинувачення отримає водій маршрутного, не надав перевагу!Категорично не згоден з думкою про жовтий на півсекунди,має бути принаймні 3 сек,щоб встигли зупинитись учасники руху,а ті хто виїхав на перехрестя закінчити маневр.
Відповісти
що з постраждалими,хто знає ?
Відповісти
Слава Богу всі живі!!!там моя знайома постраждала... зараз діти збирають на операцію..
Відповісти
Хоч обоє уже почали маневр і в'їхали на перехрестя і за ПДД зобов'язані були були його завершити , звалять все на водія маршрутного таксі...
http://pixs.ru/showimage/Screenshot_2040944_22412074.png
Відповісти
В буса спідометр заклинило на 87 км.Яка там могла бути швидкість?
Відповісти
87 км/год
Відповісти
Шановна громада досить звинувачувати водіійв. На цьому перехресті, потрібно було давним- давно надати перевагу для повороту на ліво на десять секунд, поки на зустрічній стоять, і зараз би цю тему не обговорювали. Повернути на Кравчука у денний час, на зелений, практично не можливо.
Відповісти
А при чому громада до ДИБІЛА-водія маршрутки?? Це що треба мати в голові, щоб повернути на зустрічну смугу прямо перед бусом?? І головне, бус то не порушував, він просто їхав по прямій.. Якби не ДИБІЛ на маршрутці
Відповісти
100% винний водій маршрутки !!!! Вони завжди говорять по мобільному або рахують гроші і нічого не бачать, що робиться на дорозі!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
для чого обзивати дибілами ,винні обидва водії.Водій буса що небачив, маршрутки перед носом, де гальма.
Відповісти
Всі, що пишуть про вину водія буса ніколи руля навіть не трогали.. Як водій Опеля мав гальмувати, коли ДИБІЛ повернув прямо назустріч йому.. Не позортесь своїми коментами,бо там не тільки пдр віддихають, а й здоровий глузд десь гуляє
Відповісти
винен путєн! заткніться всі!
Відповісти
Біда для всіх. І не спішіть обзиватись дибілами, хто їздить за рульом постійно-знає -кожен не без гріха. Буває протупиш-ху пронесло, а тут обох климануло. Думаєте, хоч один з них хотів аварію. Водій не застрахований від помилки- НЕ РОБОТ. Кожен зробить собі висновок, а обзиватись можуть ті, хто руля бачив з заднього сидіння.
Відповісти
Винуватий водій маршрутки в першу чергу! А водій буса не меньше - ось до чого призводить проскакування на жовтий (до речі, теж заборонюючий сигнал світлофора) (((
Відповісти
Бус проїхав від зупинки на відео видно за 4секунди коли всі проїзжають за 9 .10.11. секунд
Відповісти
Шановні коментатори які пишуть всяку дурню пересікаєш лінію пропустити і не пешіть єронду маневри і тому подібне
Відповісти
Останні новини
Моторошна ДТП у Луцьку. Близько 7 людей в реанімації. ФОТО. ВІДЕО
19 червень, 2016, 16:57
ЄВРО-2016. І знову «непруха»?
19 червень, 2016, 16:30