Під стінами Волинської ОДА мітингувала молодь. ФОТО

Під стінами Волинської ОДА мітингувала молодь. ФОТО
У Луцьку під стінами Волинської облдержадміністрації відбувся мітинг проти нового законопроекту, який обмежить вільні зібрання та оперативність акцій.

Мітинг відбувся 5 вересня у рамках всеукраїнської акції, яка організовані молодіжною організацією «Фундація регіональних ініціатив».

За словами організаторки луцької акції Марії Доманської, 6 вересня у Верховній Раді розглядатимуть скандальний законопроект №2450 «Про порядок організації і проведення мирних заходів», який суттєво обмежить можливості для проведення мирних зібрань.

Основним недоліком законопроекту активістка називає встановлення терміну у два дні для сповіщення органів влади про проведення мирного зібрання.

«На практиці з неробочими і святковими днями в сумі цей термін становитиме до 5-7 днів, а про мирні зібрання по понеділках та вівторках доведеться сповіщати за 3-4 дні», - заявила вона.

Законопроект направили на розгляд Венеціанської комісії за демократію через право. Тож головна мета акції - відкликати розгляд законопроекту до того, як Венеціанська комісія дасть свої експертні висновки про цей закон.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сміття понакидали...
Відповісти
Пипец!
Тяжелая артилерия общественности.
Двух десятков не набралось.
Бездельники -грантососы.
Супер креативный ход-"ЛедЯ в крАсноМ"
Кстати, кто это?
Відповісти
Виникає питання до такого собі "штатного мітингувальника" Андрія Лева (стоїть з мегафоном біля "леді в червоному"): ти що вже таким чином намагаєшся заробити на шматок хліба? Набрався досвіду в Польщі, як освоювати піндосівські кошти (за що мабуть тебе звідти і депортували!), а тепер взявся запровадити цей "бізнес" на Волині! Так, для цього треба було стільки вчитися!!
Відповісти
Весь твій коментар - це виливання бруду на "штатного мітингувальника". Жодної критики чи будь якого зауваження, щодо проведення зібрання, лише бруд!
Яка взагалі різниц, хто там і за що і як збирав???
Головне ідея, а ідея тут проста: люди стоять ПРОТИ ухвалення закону, який обмежує демократію в нашій країні. Але ж тобі цього не зрозуміти, це для тебе вища матерія). За протест їм (штатним і не штатним мітингувальникам) - ПОВАГА.
Тому що, навідміну від тебе, вони проявили громадянську позицію. А ти проявила... та ти НІХТО взагалі!
Відповісти
Андрію, це ти?! Тільки ти міг так грубо і не аргументовано захистити свій вибір! Ніколи не повірю, що можна поважати ту людину, яка вибрала своєю життєвою справою організацію ПРОПЛОЧЕНИХ мітингів і протестів! Сьогодні за біло-сердешних, завтра за синьо-білих, а незабаром і взагалі - за серпастих-молоткастих! А ідея протесту проти утиску демократії - нормальна, тільки коли її роблять "брудними" руками вона вже перестає бути такою! Привіт!!!
Відповісти
коментам повна підтримка
Відповісти
мітингувати треба біля "бігбена" там хоть людей більше, за масовку проканають, можна буде бабло взяте за мітинг виправдати.
Відповісти
мітингувати треба біля "бігбена" там хоть людей більше, за масовку проканають, можна буде бабло взяте за мітинг виправдати.
Відповісти
Ах это Льова?
Как говорят в Одессе:
А Льова пой-от х...орошо
Вынь пальчик из попочки и дай дяде здрасьте.
Відповісти
Законопроект №2450-це закон про мовчання ягнят,а цей мітинг нагадує-співаючих в тернах!!!
Відповісти
Какой смысл митинговать в Луцке на Киевской площади? Как повлияет этот митинг на процесс принятия решения по этому законопроекту? Вопросы явно риторические. Ответ понятен - никак не повлияет. Тогда нафига этот цирк?
Відповісти
Каждый зарабатывает как может.
Відповісти
Да, можно.
Можно, что бы "Кулинарий Тарасий" в коленно-локтевой позе зарабатывал "как может".
Проституция -древнейшая профессия, политика вторая, а журналистика-производная от первых двух, хотя и четвертая власть. Куда запхнуть продажных обчественных деятелей-грантососов, не знаю.
Відповісти
Останні новини
Під стінами Волинської ОДА мітингувала молодь. ФОТО
05 вересень, 2012, 18:00