День батька у світі: знамениті чоловіки про своє батьківство

День батька у світі: знамениті чоловіки про своє батьківство
19 червня в світі святкують День батька. Ми зібрали цитати з інтерв'ю з найбільш знаменитих в світі чоловіків про те, як їх змінило батьківство, інформує Знай.

Вони відомі не лише у своїй країні а й далеко за її межами, мають мільйони шанувальників у всьому світі, але у себе вдома, в своїй родині вони – люблячі татусі, які намагаються виховувати своїх дітей так само, як будь-хто інший.

Барак Обама,
президент США

"Наші діти розуміють, що життя не завжди буде ідеальним, що часи стають важкими, і що навіть найкращі батьки не роблять все правильно. Найбільше на світі, вони просто хочуть, щоб ми були поряд і дбали про їх життя" ("Being the Father I Never Had" Essay, 2011).

Бред Пітт,
актор

"Батьківство – це краще, що я коли-небудь робив. Це змінює вашу точку зору. Ви можете написати книгу, ви можете зробити фільм, ви можете намалювати картину, але мати дітей дійсно найнезвичайніша річ, яку я робив" ("Today show", 2006)

Брюс Вілліс,
актор

"Я налаштований слухати, що вони хочуть сказати. Ви дізнаєтеся більше, слухаючи. Навчіть їх цуратися драми, і не плутати її з діями, що допоможуть їм" ("Esquire", 2012).

Девід Бекхем,
футболіст

"У моїй кар'єрі є багато речей, щось я виграв і багато – досяг. Але моє найбільше досягнення – сім'я. Бути хорошим батьком і хорошим чоловіком можна тільки будучи якомога більше залученим у справи сім'ї. Бути татом – важливіше за футбол. Я обожнюю своїх дітей. Люблю те, щоб наші діти є частиною нас обох. Це одна з найдивовижніших речей" ("The Mirror", 2011).

Девід Бові,
співак

"Я не очікую, що рід людський досягне прогресу в багатьох областях. Проте, наявність дитини з вушною інфекцією робить мене надзвичайно вдячним за антибіотики" ("Esquire", 1994).

Кріс Мартін,
співак

"Чоловіки завжди повинні міняти пелюшки. Це дуже корисний досвід. Це психічне очищення. Це як миття посуду, тільки уявіть собі, якщо ваші діти – улюблені страви" ("The Sun", 2008).

Марк Уолберг,
актор

"Найголовніше завжди брати участь у всіх аспектах їхнього життя. Потрібно, щоб вони вам довіряли і ділилися всім. Не хочу, щоб вони були в жаху від мене. Але й не хочу, щоб вони думали, що можуть робити все, що вони хочуть" ("Esquire", 2014).

Метт Деймон,
актор

"Люди, які вже були батьками, говорили мені: "Це здорово! Це прекрасно!" Але я не думаю, що ви можете реально оцінити це, поки не випробуєте на собі" ("The Guardian", 2012).

Меттью МакКонахі,
актор

"Ніколи не відчуваєш себе більшим мужнім, ніж коли стаєш батьком новонародженої дитини... Я безумовно став більш егоїстичним, але в той же час став більш співчутливим" ("GQ", 2014).

Райан Рейнольдс,
актор

"З того часу, як я подивився в очі своєї дитини, я знав, що якби коли-небудь ми були під атакою, я використав би себе, дружину як людський щит, щоб лише захистити цю дитину" ("Late Show with David Letterman", 2015).

Рассел Кроу
,
актор

"Знаєте, щойно ви стаєте батьком, все, що ви робите в житті, відбувається через призму того, щоб бути батьком" ("E! News", 2015).

Снуп Дог,
репер

"Знайте, коли можна брехати своїм дітям" (Interview with Martha Stewart, 2008)

Філіп Сеймур Хоффман,
актор

"Коли стаєш батьком, починаєш по-іншому дивитися на своїх батьків. Зовсім не так, як коли був дитиною. Це пробудження, одкровення" ("People", 2007).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
День батька у світі: знамениті чоловіки про своє батьківство
20 червень, 2016, 01:20