Найсмішніші правила дорожнього руху для водіїв світу

Найсмішніші правила дорожнього руху для водіїв світу
Українські водії звикли нарікати на Правила дорожнього руху на наших дорогах. Проте у світі існують значно кумедніші, безглуздіші та дивніші заборони для володарів авто, інформує Знай.

У Німеччині виявляється протизаконним потрапляти на автобан без бензину. А у Люксембурзі ви маєте почепити на машину двірники, навіть якщо у неї немає лобового скла.

Цікаво, що на Кіпрі не можна не лише пити, а навіть пити воду за кермом. А на Алясці вам не уникнути штрафу, якщо ви вирішите прив'язати свою собаку на даху автомобіля.

Сан-Франциско також тішить дуже незвичайним правилом: тут не можна витирати авто несвіжою спідньою білизною. І справді, що за неповага? А у Данії, перед тим як зрушити з місця, необхідно перевірити, чи не сидить хтось під нею.

У Каліфорнії і Теннессі заборонено стріляти в тварин, перебуваючи в машині. Якщо тільки ця тварина - не кит. А у Сінгапурі протизаконно під'їжджати до пішохода ближче за півсотню метрів.

У жодному разі не виїжджайте на шосе на верблюді, якщо ви потрапили до штату Невада. Іспанці ж вимагатимуть завжди мати при собі другу пару окулярів, навіть якщо одна пара вже є на вашому носі.

Неясно точно чому, але у Алабамі заборонено керувати автомобілем із зав'язаними очима. А у Іллінойсі забороняють перевдягатися в машині. Можна лише у тому випадку, якщо у авто почалась пожежа.

В Массачусетсі забороняють брати горилу у якості пасажира на заднє сидіння. У деяких містах Іспанії по непарних числах місяця ви зобов'язані паркуватися біля будинків з непарними номерами, а у штаті Монтана не можна залишати вівцю одну у вантажівці, напевно, бо їй там буде самотньо.

У Міссурі не можна сигналити не в своїй машині. А у Джорджії офіційно заборонено їздити через дитячі майданчики.

Найцікавіші, напевно, правила у Оклахомі та у Огайо. У першому випадку не можна читати комікси за кермом (чи значить це, що іншу літературу - будь-ласка). А у другому штаті, якщо ваша машина зламалася і ви вирішили викликати таксі, то вам забороняється їхати на даху цього таксі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"У Німеччині виявляється протизаконним потрапляти на автобан без бензину." - і що тут безглуздого і смішного???Подивіться відео аварій з автобанів - і зразу перехочеться сміятись
Відповісти