Унікальний фотопроект зовсім скоро презентують у Луцьку. ФОТО

Унікальний фотопроект зовсім скоро презентують у Луцьку. ФОТО
З 25 по 27 червня творча група "Виключно звичайні" презентує новий соціальний фотопроект "Краса без меж"в Луцьку.

Запрошуємо Вас відвідати відкриття виставки соціального фото-проекту «Краса без меж», який відбудеться 25 червня в «Арт-галереї» ЦУМ (пр. Волі, 1, м. Луцьк), початок о 16:00.

Мета проекту – показати, що краса і чарівність українських жінок з віком не зникає. Вона змінюється, збагачується досвідом і мудрістю, які лише підкреслюють жіночну суть українок.

Три киянки – фотограф, дизайнер одягу та візажист – продовжують ламати загально прийняті "глянцеві" еталони, демонструючи, що жінки, які є справжнім втіленням краси, кожен день знаходяться поруч з нами. Автори відібрали жінок, старших за 45 років, та показали, як вони змінюються просто тоді, коли згадують, що вони у першу чергу – жінки, а вже потім мами, бабусі, професіонали своєї справи та основна підтримка родини.

Нагадаємо, що участь в цьому проекті взяла й лучанка Олександра Трейман, яка в рамках конкурсу зустрілась зі своїм кумиром Володимиром Зеленським.





Спеціальний подарунок від авторів проекту героїням – знайомство з їхнім кумиром (українськими відомими людьми) – показав, що захоплюються українки особистостями, яких не можна назвати пересічними.



















В програмі офіційного відкриття на Вас чекає: майстер-клас перевтілення від партнерів проекту Studio Lukashyk make up & brows, VIP Студія Краси та Бутіку спідниць та аксесуарів "Rbeauty", показ одягу від дизайнера Mano та хенд мейд бренд від Mariana Kushnir, урок дефіле від Grace Model House та урок експрес-макіяжу від Галереї косметики «Parfum». Пригощають Дім випічки "GLACAGE" та Ресторан "Ліон".

Ведуча вечора:
Світлана Рижук – телеведуча та громадський діяч.

Форма одягу: невимушений коктейльний стиль.


Виставка відбулася в Києві (18-22 червня), планується проведення виставки в замку Радомишль (відкриття 9 липня), в Чернігові, Сумах та Львові (затверджуються дати).

Партнери проекту:
Мережа салонів краси «NR-Style»
Магазин-бутік жіночого одягу «Belle»
Флорист Катерина Пишук
Замок-музей Радомишль
ПАТ Луцькфудз ТМ «РУНА»
Бренд одягу Mano
Реклама в ліфтах, на зупинках, дизайн, поліграфія «Волинь Термінал Сервіс»
Галерея косметики «Parfum»

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.