Луцькі правоохоронці відзначають півроку роботи. ФОТО

Луцькі правоохоронці відзначають півроку роботи. ФОТО
У Луцьку в управлінні патрульної відбулося шикування з нагоди півріччя роботи поліцейських, під час якого вручили жетони працівникам апарату та відзначили кращих патрульних.

Урочистий захід влаштували 21 червня, - повідомляє ВАР.

Начальник управління патрульної поліції Олександр Воввченко нагадав, що поліцейські прийшли, щоб приносити позитивні зміни і за цей час змінилися й самі.

«Ці півроку були складними і морально і фізично… надалі може буде ще важче. Я радий бачити саме такий особовий склад, може не в тій кількості, в якій би хотілося, але всі ви дуже добре справляєтеся зі своєю роботою», – сказав Вовченко. Він відзначив високий рівень співпраці та підтримки між патрульними.













«Люди чекають і вірять. Для всіх хорошими бути не можливо, ви це знаєте. Але ті, кому ми допомогли зупиняють нас і дякують, і так потрібно працювати надалі. За півроку ви стали професіоналами. Ви професійні бійці із ворогом, з яким ми стикаємося кожного дня – відношенням людей до самих же людей», – додав начальник управління.

«Дивлячись на вас мене дійсно переповнює гордість за те, що я знаходжуся саме тут, поряд з вами», – додав заступник начальника управління Роман Буховець. Він відзначив, що патрульні мають неабияку жагу до змін та побажав їм досягти ще більших вершин та удосконалювати свої вміння.













Командир батальйону Дмитро Мокич подякував патрульним за те, що попри нелегкі завдання та службу вони знаходять у собі максимум сил, аби допомагати будувати європейський Луцьк, навіть жертвуючи часом для своїх родин. Мокич зазначив, що патрульні – дійсно єдина команда, яка творить обличчя нової поліції і для патрульних це честь.

Жетонами нагородили атестованих працівників апарату управління патрульної поліції, подяки за зразкову службу отримали патрульні поліцейські, яких до нагородження подали командири рот. За висвітлення роботи патрульних подяки отримали й представники ЗМІ.

Після урочистої частини для патрульних виступили вихованці дошкільного навчального закладу №6. Діти розповідали вірші про поліцію, танцювали та показали для поліцейських міні-виставу. Правоохоронці зустріли дитячий виступ гучними оплесками та нагородили дітей та їхніх наставників.


























Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ото наробили-як кіт на глині!!! Дешевий піар за ЄВРОПЕЙСЬКІ ГРАНТИ
Відповісти
а що там робить хабарник якого дід чуть не вигнав
Відповісти
В даі просто не було тих хто не брав! просто вимушені брати берунів для підтримки поліції на плаву без старих хапух поліція булаб як сліпе кошення бо знання у нових поліцейських як відомо нульові знають один знак *зупинка заборонена*, а заодно навчать поліцейських як брати, щоб не влетіти.
А результат за пів року нолл, аварійність і смертність на дорогах росте а це основний показник!
Відповісти
Головне те, що нова поліція хоть щось робить, а не вдає вид як даі
Відповісти
Дуже великий термін роботи. Потрібно їх нагоджувати щомісяця, щоб переконати людей що вони "в край великі профі"
Відповісти
писаки, заспокойтеся, на все треба досвід, а на досвід треба час. Ви ж теж зразу народились лисі, без зубів та вміли тільки сіську істи, а з часом почали ходити, жувати м"ясо і "умнічати", тому допомагайте краще їм робити свою роботу, а не сріть в душу.
Відповісти
красава
Відповісти
А ТОЛКУ.!!!????ПОРЯДКУ ЯК НЕ БУЛО ТАК І НЕМАЄ.ОДИН ГАЛІМИЙ ПІАР.
РОБОТУ НІХТО НЕ РОБИТЬ,ОДНІ СЕЛФІ І ТО БЕЗТОЛКОВІ.
БЕЗПРІДЄЛ ЩЕ ГІРШИЙ ЯК БУВ
Відповісти
хоч показники були,порядок і крадіжок не було таких і розбоїв,а в нових поліцейських одні селфі.до роботи трохи візьміться .мед закінчився працювати треба.покажіть роботу а не панти дешеві.
Відповісти
Останні новини
Луцькі правоохоронці відзначають півроку роботи. ФОТО
21 червень, 2016, 21:48