У літньому таборі «Адреналін» завершилась перша зміна. ФОТО

У літньому таборі «Адреналін» завершилась перша зміна. ФОТО
Першу зміну в літньому таборі «Адреналін» (з 6 до 17 червня) відвідали 115 маленьких лучан, а це майже вчетверо більше, ніж минулого року.

Урочисте закриття та нагородження відбулося у п'ятницю, 17 червня, та зібрало юних винахідників із інтелектуально-пізнавального напряму табору, енергійних чемпіонів зі спортивного, неперевершених рестораторів із гастрономічного та креативних творців із мистецького напрямку.

Перед нагородженням юні бешкетники влаштували запеклу водяну баталію, поливаючи один одного із водяних пістолетів, пляшок, чашок, аби відчути якомога більше яскравих вражень. Тож потім всі, мокрі та щасливі, шукали сонечка, щоб трохи висохнути перед майбутньою фотосесією.

Кожен із тренерів різних напрямів, навколо яких постійно юрмилися натовпи дітей, сказав кілька слів про успіхи, особливі здібності своїх вихованців та вручив їм дипломи. Учасники мистецького напряму отримали маленькі медалі із власними характеристиками («Міс ніжність», «Міс енергійність» тощо), і натомість намалювали своїм улюбленим вожатим кілька яскравих листівок, що тепер зберігатимуться у музеї табору. А тренер спортивного напряму говорив про досягнення своєї групи під дитяче скандування «Діма рулить!»

Креативна Софійка з мистецького напряму розповідає, що вони постійно щось вигадували:

«Було дуже цікаво! Робили іграшки з дуже дивних речей. Вчора, наприклад, творили рибок і пташечок зі звичайних прищепок».

Маленькі чемпіонки дев’ятирічна Саша та восьмирічна Міла навперебій діляться враженнями про спортивний табір:
«У нас були справжні Олімпійські ігри. А ще каталися на роликах, грали в армреслінг. Точно прийшли б іще наступного року!»

До слова, цей напрям відзначився особливою чисельністю. Кожен з учасників знайшов для себе улюблений вид спортивних розваг і навіть встановлював свої перші рекорди.

У десятирічного Паші, майбутнього винахідника, вдалося розпитати про досліди інтелектуально-пізнавального табору:

«Ми проводили всілякі досліди, лазили на скеледромі. Ще працювали з електрикою, а за допомогою суміші оцту і соди надували гумову рукавицю», - розповів юний інтелектуал.

Гастрономічний тренер Ваня розповів, що юні шеф-кухарі готували салати, бургери, піцу, мафіни, слойки, яблука в клярі і все це одразу ж дегустували. Додає, що діти залишилися дуже задоволеними, і навіть учасники інших напрямів мріяли перейти до них.

Керівник табору Галина Шотік, або як її тут називають – «мама усіх таборових напрямів», побажала дітям відпочити від складних шкільних уроків та завдань, зарядитися позитивом та враженнями і запросила весело провести час у наступних напрямах табору «Адреналін».

Нагадаємо, літній табір «Адреналін» діє з 6 червня по 26 серпня для школярів від 6 до 14 років. Тривалість табірної зміни – 10 робочих днів. Вартість зміни – 1000 грн.

Табір працює з 10:00 до 16:00 год. У вартість путівки входить одноразове харчування. За бажанням батьків – з 9:00 год. (за умови додаткової оплати сніданку у розмірі 15 грн/день) та до 18:00 год. (за додаткової оплати полуденку 25 грн/день).

Друга зміна розпочалася уже 20 червня і триватиме до 1 липня, третя зміна – 4-15 липня, четверта зміна – 18-29 липня, п'ята зміна – 1-12 серпня, шоста зміна – 15-26 серпня.

Контактний телефон: 066 780 53 50.

Центр дозвілля та розвитку «Адреналін Сіті» чекає на енергійну, винахідливу та веселу малечу!











Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У літньому таборі «Адреналін» завершилась перша зміна. ФОТО
21 червень, 2016, 17:07