23 округ. Окрім депутатів облради, на вибори йдуть: узбечка, харківський юрист, київський Орел і скандальний комуніст

23 округ. Окрім депутатів облради, на вибори йдуть: узбечка, харківський юрист, київський Орел і скандальний комуніст
Стали відомі усі офіційно зареєстровані кандидати в народні депутати по одномандатному виборчому окрузі №23 із центром в Маневичах.

Дані оприлюднені на сайті ЦВК.


Балицька Любов Антонівна
народилася 7 серпня 1984 року в місті Камінь-Каширський Волинської області, громадянка України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, начальник Камінь-Каширського районного відділу державної виконавчої служби, Головне територіальне управління юстиції у Волинській області, безпартійнa, проживає в місті Камінь-Каширський Волинської області, судимість відсутня, самовисування.

Була Сергій Володимирович
народився 7 березня 1979 року в селі Ярославичі Млинівського району Рівненської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, виконувач обов’язків директора, ТОВ "Інвест-Сервіс", директор, ТОВ "ВТП Буратіно", член Радикальної партії Олега Ляшка, проживає в місті Луцьку, судимість відсутня, суб’єкт висування – Радикальна партія Олега Ляшка.

Веніславський Федір Володимирович
народився 16 травня 1969 року в смт Олика Ківерцівського району Волинської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, доцент кафедри конституційного права України, Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого, безпартійний, проживає в місті Харкові, судимість відсутня, самовисування.

Вовк Іван Іванович
народився 13 серпня 1969 року в селі Боровне Камінь-Каширського району Волинської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, директор, ТОВ "Біоресурс 2015", член Аграрної партії України, проживає в місті Камінь-Каширський Волинської області, судимість відсутня, самовисування.

Демчук Володимир Григорович
народився 10 березня 1990 року в смт Мізоч Здолбунівського району Рівненської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, директор, ТОВ "Славія", безпартійний, проживає в селі Велика Омеляна Рівненського району Рівненської області, судимість відсутня, суб’єкт висування – ПОЛІТИЧНА ПАРТІЯ "УКРАЇНА СЛАВЕТНА".

Зирянова Ольга Леонідівна
народилася 4 липня 1963 року в місті Чірчік Ташкентської області, Узбекистан, громадянка України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, директор, ТОВ "Бізнес Аудит Консалтінг Саксес", безпартійнa, проживає в місті Києві, судимість відсутня, суб’єкт висування – Партія "Солідарність жінок України".

Кирда Людмила Федорівна
народилася 9 червня 1967 року в селі Лишнівка Маневицького району Волинської області, громадянка України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, фізична особа – підприємець, член політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина", проживає в смт Маневичі Волинської області, судимість відсутня, суб’єкт висування – політична партія Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина".

Кононович Олександр Адамович
народився 12 червня 1980 року в місті Луцьку, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, тимчасово не працює, член Комуністичної партії України, проживає в місті Луцьку, судимість відсутня, самовисування.

Констанкевич Ірина Мирославівна
народилася 23 червня 1965 року в місті Львові, громадянка України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, завідувач кафедри української літератури, Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, заступник голови правління, благодійний фонд "Фонд Ігоря Палиці "Тільки разом", член ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "УКРАЇНСЬКЕ ОБ’ЄДНАННЯ ПАТРІОТІВ – УКРОП", проживає в місті Луцьку, судимість відсутня, суб’єкт висування – ПОЛІТИЧНА ПАРТІЯ "УКРАЇНСЬКЕ ОБ’ЄДНАННЯ ПАТРІОТІВ – УКРОП".

Кулачек Юрій Миколайович
народився 18 квiтня 1961 року в місті Ківерці Волинської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, директор, ТОВ "Енергетична група", безпартійний, проживає в місті Києві, судимість відсутня, суб’єкт висування – ПАРТІЯ "БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА "СОЛІДАРНІСТЬ".

Малькова Валентина Миколаївна
народилася 11 жовтня 1954 року в місті Києві, громадянка України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта середня спеціальна, пенсіонерка, безпартійнa, проживає в місті Києві, судимість відсутня, самовисування.

Орел Олександр Миколайович
народився 16 листопада 1969 року в місті Рівному, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, тимчасово не працює, безпартійний, проживає в місті Києві, судимість відсутня, самовисування.

Пирожик Олександр Веніамінович
народився 9 грудня 1970 року в селі Ягідне Турійського району Волинської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, перший заступник голови, Волинська обласна рада, член політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Свобода", проживає в місті Луцьку, судимість відсутня, суб’єкт висування – політична партія Всеукраїнське об’єднання "Свобода".

Рицко Ігор Йосипович
народився 10 червня 1978 року в місті Луцьку, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, фізична особа – підприємець, проходить військову службу за призовом під час мобілізації, старший офіцер відділу, військова частина ПП В3629, Збройні Сили України, безпартійний, проживає в місті Луцьку, судимість відсутня, самовисування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 64
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А де зник Євген Єремеєв?
Відповісти
Єремеєва не зареєстрували.
Відповісти
З місцевих бачу тільки Кирду та Балицьку, не рахуючи Вовка-колишнього регіонала і лісокрадія (цілий К-Каширський та Маневицький район) має пилорами. Балицька пов'язана з Богданом Пташником, пораненим бійцем батальйону Донбас на Сході, помічником нардепа Семенченка. Крім того виходить із сім'ї націоналістів. Крім того іде мова, що Самопоміч замінила її на Імберовського. Для району дуже сильна особистіть. Кирда порядку не наведе, має синочка в прокуратурі, який допомагає бурштинокопачам та крадіям лісових ресурсів.
Відповісти
Знаю твою балицьку, зверхньо ставиться до людей...не раджу марно тратири голос на такого кандидата.
Відповісти
Невже одна Балицька є в тому окрузі, чому інші не виставили свої кандидатури??? Кандидат дуже сильний - не продасться 100%.
Відповісти
Голосуйте за Кирду-будете разом бурштин красти і в Польщу возити. Я противник її. Що вона зробила для краю будучи депутатом, відстьогують і добре.
Відповісти
А що Пирожик кращий? він заступник Палиці, Констанкевич голова фонду Палиці. Ці двоє той же Палиця.
Відповісти
Саме цікаво, що Балицька єдиний кандидат з місцевих чиї родичі воюють на Сході. Порядності цієї людини нашим мужам тільки вчитися.
Відповісти
Де Єремеєв, Єремеєва купив Палиця. Ха-ха. Але скоро буде не смішно.
Відповісти
Саме смішно, як Палиця спочатку робив незаконні обшуки в журналістів, а пізніше купив їх та їх видання. І ці продажні працюють на феодала Палицю. Панство в Україну повертається.
Відповісти
Ще деякі з тих журналістів стояли на майдані і писали статті про майданівців, а потім продалися. Плюватися хочеться. Фу-фу
Відповісти
А давайте цих продажних журналістів будемо називати своїми іменами. Хай Волинь знає своїх ПРОДАЖНИХ ГЕРОЇВ-НАЙМИТІВ ПАЛИЦІ.
Відповісти
Маю гарні відгуки лише про Балицьку, має сильний характер. Хай Бог допомагає.
Відповісти
Номер 1 в бюлетні-то Балицька. Це вже декілька відсотків голосів.
Відповісти
Один мотлох. Де беруться такі "кандидати"? З якого смітника? З Брище? А що зробила Балицька? Високих надоїв досягла? На якому ринку вона торгує китайськими цвяхами? За що їй такі епітети і метафори? Хто що про неї чув? Відгукніться, побратими? Може рентгенівські промені вона відкрила разом з Пулюєм, чи літальний апарат з Сікорським конструювала? Пирожик, бля? З такою мордою соромно виходити на трибуну. А злодій вовк? Настав його час: замість тюряги - Верховна Рада? Время волков. Я хренєю від цього всього.
Відповісти
Баба нормальна, досягає поставленої мети.
Відповісти
З приводу Балицької. Віднедавна ліквідовано державну виконавчу службу і районні управляння юстиції. Якщо кандидат це приховує, то в чому її позитивність? Чи то вона сама про себе вихваляє?
Відповісти
Балицька юрист, ненажила статків, товстої морди не наїла. Саме її сім"я бореться з незаконними рубками лісу та земельними питаннями. Не переживай, в цій сім'ї родини багатодітні більшу половину району К-Каширського та Маневицького займають і за свою родичку проголосують. Я буду голосувати теж за її, бо вміє людина тверезо мислити.
Відповісти
Де з цих що місцеві військові чи волонтери на Сході не має. Балицької плюс- чоловікове авто курсує на Схід, чоловік волонтер.
Відповісти
Все Воєгоще за Балицьку, її батько тут народився. ЇЇ брат з Воєгоща Микола Балицький зараз на Сході. Сім'я господарів. ЇЇ дідусь мав дві вищі освіти, був солтусом за Польщі, сильний господарь. Талановита сім'я. Покійний батько Антон не людина, а людинище з Великим сердцем. Нехай перемагає.
Відповісти
До "спецексперту". Ну, якщо навіть ти проголосуєш за Балицьку, то в тому, що вона стане депутатом, немає жодного сумніву. Прапор в руки! Я здаюсь.
Відповісти
По обговореннях К-Каширськ та Любешів більшість за Балицьку-вона своя.
Відповісти
Федорівна тримайтесь ми у Вас віримо. Дай Бог людям розуму... Хай щастить
Відповісти
Серед них лише одна справжня патріотів Любов Балицька, просто людина.
Відповісти
Вона також Ваша землячка-голосуйте за її в не за Батьківщину коромповану.
Відповісти
Тож комуністів заборонили! Яка комуністична партія?
Відповісти
Голосуйте будь за кого, але не за Констанкевич. Ця чорна моль ідіотично лізе у владу, але невдало. Вона для людей нічого не зробить.
Відповісти
Кононович,Вовк це жах і нащо вони надіються
Відповісти
В Балицький пів області родичів ха ха ха
Відповісти
яких 200грн.???а 400 та 600 нехо
Відповісти
А ваша Кирда не має відповідні кошти??? Те ж саме і Констанкевич та Вовк, який краде ліс. Любов Балицька належить до тієї кагорти, де найвище багатство це совість. То голосуй за нормальних, щоб потім не шкодувати.
Відповісти
Чула, що Балицька є ріднею Антона Бутейка, її батько дружив з послом .
Відповісти
Це нашого посла і того, що також був обраний від нашого округу??? Нехай і рідня, але вона не Бутейко, не доросла ще.
Відповісти
Ну і що що свої, там в тому окрузі одна бідота. Поки Луцькі не покерують толку не буду.
Відповісти
І що Ваша Балицька нам дасть, якщо в її не має грошей. А результат всеодно очевидний-Констанкевич, Палиці гроші всьо зроблять.
Відповісти
Я б голосував за Констанкевич вона грошима володіє то може хочаби тій голоті сільській допоможе. Село і в Африці село.
Відповісти
Якби Ваша Балицька не була технарьом, то не подавала документи на обласну посаду.
Відповісти
Треба їй твій Луцьк, коли депутатство світить. Ця людина ніколи не буде технарьом.
Відповісти
Хто не чув і не бачив балицьку скажу , що ви нічого не втратили. Не риба ні мясо. Не бачу ні депутатом ні навіть кандидатом.
Відповісти
там нормальних немає, краще всіх викреслити!!!
Відповісти
я за кононовича. мартиняк непаганий був!!!
Відповісти
Повір, що не має крім тієї Балицької. Одні технарі, інші від регіонів. В нашому районі повний п-єц з ними.
Відповісти
Не важно хто кого фінансує. Ми всі знаємо хто такий Пташник і Семенченко. Вони ще трох стримують ворога. Якщо Балицька їх протеже це ще один плюс для неї.
Відповісти
І чого тій дурі Балицькій так везе, воно ж таке в школі було не риба не мясо- не дискотеки не ходило, не красилося. Заучка не більше була. А тут чоловік з Києва, начальник щей з Семенченками водиться.
Відповісти
Невже не має інших кандидатур крім Балицької???
Відповісти
Невже не має інших кандидатур крім Балицької???
Відповісти
Невже не має інших кандидатур крім Балицької???
Відповісти
Прийди пошукай в окрузі, як інші десь понабиралися в Узбекистані якісь пенсіонерки з Києва. Це все Палиця работаєт.Балицьку не вийте обійти, вона ще того Палицю обійде своєю харизмою.
Відповісти
Зняли непохитного Януковича знімемо подібного Палицю ой Констакевич, але ж вона тільки фішка в цих переганах.
Відповісти
Ай дійсно, який з неї депутат, як нею маніпулють. Люди докажіть, що на Вас адмінресурс не впливає. Гоніть тих панів. Є свої і голосуйте. Ригів теж гоніть.
Відповісти
Я за Балицьку. А ти???
Відповісти
Скоро Ваша Балицька звєзда стане.
Відповісти
Всі за Балицьку. Всі на вибори
Відповісти
І хто така Ваша Балицька, якщо в її грошей не має.
Відповісти
А хто сьогодні чесний ті гроші має.
Відповісти
А чому думка, що лише місцеві достойні бути обраними. Адже є і нехай "варяги", але достойні, щоб за них голосували. Зокрема Ю.Кулачек - добровольцем пішов воювати на Схід, причому не штабний, хоча мав всі можливості при своїх статках та віковим обмеженням тихенько відсидітись. От і говоримо - хто ділами, хто словами!
Відповісти
Реальна кандидатура - Кирда. На минулих парламентських виборах вона набрала бльш як 20 відсотків і змусила покійного Єремеєва добряче понервувати.
Відповісти
Вважаю,що єдиним гідним кандидатом від 23-го округу є Кирда Л.Ф.,знаючи її людські і ділові якості.
Відповісти
Шановні виборці,не робіть більше помилок. Голосуйте не за тих, хто смітить грошима,а за тих хто захищає і буде захищати Ваші інтереси,а це - Кирда Л.Ф.
Відповісти
Для всіх нахабних писак... Мав можливість поспілкуватись з багатьма кандидатами. Кожен індивідуальний по своєму. Є такі яким байдуже і вони приіхали у Богом забите село( вибачте за правду)не з метою покращити життя простим поліщукам. Прикро спостерігати, як всього навсього за 1 тис грн. виборець кардинально змінює ідею, політичні гасла. Крім того, він щей "проповідує" фальшиві гасла кандидата. Люди будемо реалістами, якщо кандидат ( фонд якийсь там) виділяє кошти переважно перед виборами, то як ви думаєте відпрацює( приумножить) віддане? Звичайно, що так, людська сутність у нас така, а ще більше в олігархів. Методи проведення виборів потрібно вкрай міняти не стати тут простому чоловіку депутатом. Частину в тупу, куплять, а частину обведуть крізь пальця, шляхом підставлення різних кандидатів( ж/ч статі, профес), щоб виборець "вибір мав", шкода що вибору не має і не буде до поки у нас є досить великий відсоток людей, які готові продати свій голос. Прикро і просто все.
Відповісти
потрібно голосувати за того кандидата, який проживає в нашій місцевості, а не за засланих козачків, якім на нас начхати
Відповісти
Кожен нарід вартий того правителя якого має. А правитель "має" нарід...як схоче(кама-сутра "отдихає"). 100% -оберете, за пвіроку: "Звідкіля воно взялось на нашу голову? Геть!!!" Голосуй, не голосуй-в результаті буде...
Відповісти
Ви гляньте на риси Балицької і Кирди, нехай кирда і в матері їй годиться. В Балицької відчувається простота і вишуканість, як одягатися, так і виловлюватися.А на Кирді куча лахміття і мова безтолкова. Інтелігентка Балицька проти селючки Кирди.
Відповісти
Хай буде Бплицька а то завжди одні ті самі
Відповісти
Останні новини
23 округ. Окрім депутатів облради, на вибори йдуть: узбечка, харківський юрист, київський Орел і скандальний комуніст
21 червень, 2016, 14:53