На Закарпатті град розбив машини, дахи та вікна. ФОТО. ВІДЕО

На Закарпатті град розбив машини, дахи та вікна. ФОТО. ВІДЕО
Мешканці Виноградівського району Закарпаття публікують фото і відео великого граду, який побив дахи, вікна, автомобілі і городину.

Про це повідомляє 5.ua.

Сьогодні близько 7-ї ранку Виноградівським районом Закарпаття пронісся шквал. Близько п'яти хвилин поспіль падав град, розміром до 5-ти сантиметрів в діаметрі. За інформацією місцевого видання "Голосу Карпат", сильний град і шквал пронісся всією затисянською Виноградівщиною.

Зокрема, надійшло повідомлення з Текова про розбиті від граду вікна будинків та скло на автомобілях. У Королеві навіть старожили не пам'ятають такого великого граду, передає "Голос Карпат". Льодяний дощ тривав там близько 15-ти хвилин.


"Побито сотні дахів, вікон, падали з неба куски льоду, як кулак. Капець"; "В нас (і не тільки) – дах, як решето. Дірки розміром з кулак"; "Ранок був жахливим. Погода зіграла з нами в кінець світу", – цитує видання повідомлення місцевих мешканців у соцмережах. "Град йшов декілька хвилин (точно 4-5хв) розміром з горошини до розміру горіха. Тут починаючи з 1-ї години ночі – буря. Городи сильно постраждали. З дерев всі плоди посипались,на полях велика шкода спричинена також. Автомобілі з великими вм'ятинами, в багатьох машини залишились без лобового скла. В кого покриття було зі скла над фасадами, то також на уламки розбите", – повідомив очевидець подій.









Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То всё кляті москалі.
Відповісти
да це вони!!!
Відповісти
Останні новини
На Закарпатті град розбив машини, дахи та вікна. ФОТО. ВІДЕО
21 червень, 2016, 17:25