Послуги таксі у Луцьку можуть подорожчати

Послуги таксі у Луцьку можуть подорожчати
Проект рішення щодо організації мережі таксомоторних стоянок у місті узгодили представники служб таксі та місцевої влади, тож його розглянуть вже на найближчому засіданні виконкому. На усіх стоянках таксі встановлять відповідні знаки.

Круглий стіл щодо організації мережі таксомоторних стоянок на території міста відбувся 21 червня, - повідомляє ВАР.

На круглий стіл зібралися представники служб таксі, заступник міського голови Сергій Григоренко та керівник КП «Автопарксервіс» Олександр Мартинюк. Останній зазначив, що питання парковок обговорюють ось уже шість років і лише тепер вдалося розробити та узгодити пропозицію.

Представники зацікавлених сторін виїжджали на місця та спільно планували встановлення знаків. Співпрацювали у цьому напрямку й з поліцією, тож на круглий стіл винесли узгоджене положення Цей проект винесуть на найближчий виконком.

За словами голови асоціації таксистів міста Сергія Романчука, водії таксі відчували значні незручності через відсутність парковок. Зокрема, були конфлікти із патрульними через штрафи за паркування у місцях, де таксисти вже давно влаштовують стоянки, а там лише не встановлені знаки. Тож тепер на парковках встановлять знаки із узгодженою для різних служб таксі кількості паркомісць.

Водночас може зрости тариф на перевезення. Оскільки парковки треба буде обслуговувати та прибирати. Попередньо оголосили, що таксисти сплачуватимуть вартість паркувального збору у розмірі 6 гривень за день.

Серед запропонованих ідей – використовувати зупинки транспортного засобів уночі для стоянок таксі. Проте для цього має бути встановлений електронний дорожній знак, який змінюватиме табло – один такий вартує півтори тисячі доларів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
так, щоб таксисти стояли тільки у спеціально відведених місцях, на стоянках для таксі, за порушення - зробіть штрафи в тисяч десять, бо задовбали ці пінгвіни, паркуються де завгодно
Відповісти
Вже все подорожчає тільки читаю і дивлюсь на ціни. А коли вже будуть європейські зарплати і вс інше? Дороут людей коли вже покращиться??? Це не знає влада? А Гройсман премер хоч щось робить так як він обіцяв??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Чи тільки відвідує країни і транші ере щоб потім розраховувались наші внуки???
Відповісти
в тебе сексу давно не було мабуть шо ти бурчиш
Відповісти
Останні новини
Послуги таксі у Луцьку можуть подорожчати
22 червень, 2016, 10:25