Волинський підприємець придумав схему заробітку на «відкатах»

Волинський підприємець придумав схему заробітку на «відкатах»
Директор одного з приватних підприємств Волині за завищеною вартістю продавав держпідприємству обладнання, а різницю в сумі 1,3 мільйони гривень привласнив.

Про це 6 вересня повідомили в прес-службі МВС України.

Спритника викрили працівники Управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю. Чоловік займався поставками парогенераторів і заробляв, прописуючи на продукцію завищену вартість у документах.

Органи прокуратури порушили кримінальну справу за ознаками злочинів передбачених ст.190 та ст.358 (шахрайство й підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів) КК України.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Он что, один такой? С каждой бюджетной гривны пропущенной через бизнес, руководителю бюджетной структуры отстегивается до 30 копеек налом. Это секрет полишинеля.
Відповісти
"Директор одного з приватних підприємств Волині за завищеною вартістю продавав держпідприємству обладнання, а різницю в сумі 1,3 мільйони гривень привласнив." - як на мене, то досить дивна інформація, не державні підприємства й чиновники купили за завищеними цінами?!, а директор продав!!!!!!! Хто зможе отримати хоча б одну копійку з державних коштів - спробуйте це зробитьи без участі начальника (директора), главбуха, часто працівників казначейства тощо. А ще ж випливе посередник...
Відповісти
Останні новини
Волинський підприємець придумав схему заробітку на «відкатах»
06 вересень, 2012, 11:28