Ігор Гузь вимагає, щоб голова Державної фіскальної служби приїхав на Волинь. ВІДЕО

Ігор Гузь вимагає, щоб голова Державної фіскальної служби приїхав на Волинь. ВІДЕО
Народний депутат Ігор Гузь знову звернувся до голови Державної фіскальної служби Романа Насірова із вимогою вирішити низку проблем на Волинській митниці.

Про це заявив політик у п'ятницю, 17 червня, з трибуни Верховної Ради України, - прес-служба Ігора Гузя.

Нардеп уже не вперше висловлює свою позицію у стінах ВРУ, також надсилав звернення голові ДФС із проханням приїхати на Волинь, щоб на місці вирішити проблеми на митних постах. Однак чіткої відповіді від Насірова так і не було.

«На Волині, як тільки буде введений безвізовий режим, буде колапс! Станом на сьогодні, на кордоні Львівської та Волинської областей близько 1600 автомобілів стоять у заторах!» - повідомив Ігор Гузь.

Він зазначив, що на митницях існують проблеми, які потрібно вирішувати. Зокрема зазначив чотири головних: перша - необхідність збільшення пропускної спроможності на митних переходах «Ягодин-Дорогуск» та «Устилуг-Зосин», друга - ремонт системи сканування, яка може визначити предмети, заборонені для перевезення через кордон, третя – питання електронної черги та принципу «єдиного вікна» та четверта – розпорядження коштами, які надав Європейський Союз для ремонту пункту пропуску «Устилуг-Зосин».

«Пане Насіров, куди зникли 3 мільйони євро, які надав ЄС? Чи є хоч якийсь звіт про ці кошти?!» - звернувся Ігор Гузь.

«Я вимагаю, аби Ви приїхали на Волинь і на місці розбиралися із цими проблемами! Якщо - ні, то на нас усіх восени чекатиме колапс, адже стоятимуть вже не тисячі, а десятки тисяч автомобілів, і пропускна спроможність буде абсолютно недієздатною!» - заявив народний депутат.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Все правильно сказав
Відповісти
б сумнівався))) З Насірова податківець (і митник), м'яко сказати, як з вовка пастух овець))) Особа, що забуває декларувати убогу хатинку в Лондоні (оренда на 120 років), не має морального права бути на волі, а не те, що керувати ДФС держави.
Відповісти
Не хвилюйтесь: ніякого безвізового режиму ні восени, ні зимою, ні весною не буде. Розслабтесь.
Відповісти