На Волині двоє неповнолітніх постраждали у ДТП. ФОТО

На Волині двоє неповнолітніх постраждали у ДТП. ФОТО
У неділю, 19 червня на автодорозі Камінь-Каширський-Ковель автомобіль «Volkswagen LT-35» з’їхав з дороги й перевернувся.

15-річного водія та 17-річного пасажира госпіталізували. Поліція відкрила кримінальне провадження, - повідомляє ГУНП у Волинській області.

До Камінь-Каширського відділу поліції надійшло повідомлення від чергового фельдшера центральної райлікарні про те, що 19 червня в селі Нуйно на автодорозі Камінь-Каширський-Ковель трапилось ДТП з потерпілими.

Під час виїзду на місце події поліція встановила, що за кермом автомобіля «Volkswagen LT-35» перебував 15-річний водій. Ймовірно, він не впорався з керуванням, з’їхав з проїжджої частини і перекинувся. Разом з ним в автомобілі знаходився ще один неповнолітній - 17-річний житель села Підцир’я.

Внаслідок ДТП водія з численними травмами доставили в реанімаційне відділення, а пасажира в травматологічне відділення Камінь-Каширської центральної районної лікарні.





За попередніми даними, молоді люди взяли автомобіль покататися на автомобільній мийці, де підробляв один із юнаків. Його власник залишив на ніч. Поліції підлітки пояснили,що планували після поїздки повернути автомобіль на місце. Однак, не маючи досвіду та відповідних прав на керування транспортним, засобом скоїли ДТП.





За даним фактом Камінь-Каширський відділ поліції відкрив кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування, в ході якого будуть встановлені всі обставини автопригоди.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
та я так поняв що сі оставляютькрізь на мойці беруть авто як
Відповісти
..не впорався з керуванням..одразу згадую бабусь з старого ринку,які рано встають щоб порати худобу.
Відповісти