У Нововолинській шахті працівники гасили вогонь

У Нововолинській шахті працівники гасили вогонь
Загорання, що виникло на деревоообробному цеху першої шахти у Нововолинську під час свят, працівники загасили власними силами та за допомогою двох вогнегасників.

Ще чотири вогнегасники не спрацювали, поділився власними враженнями від побаченого Володимир Власюк на сторінці у ФБ, - інформує БУГ.

Незважаючи на загорання, люди не розгубилися. Приблизно 40 хвилин чотири працівники гасили вогонь у цеху.

“Комусь вихідні, свята, шашлики, гучні вікенди, а у нас на роботі гасіння пожежі, та найсмішніше те, що з шести вогнегасників спрацювало тільки два, жах. Добре, що під руками було достатньо відер, ну і вода неподалік.

Свинство в тому, що змінювати наліпки на вогнегасниках на свіжі не вирішує або не прискорює гасіння вогню. От вам і контролюючі органи”.

Володимир Власюк справедливо припускає, що подібна ситуація з несправниками вогнегасниками є не лише на цьому підприємстві. Слід пам’ятати, що незадовільний стан забезпечення первинними засобами пожежогасіння, необережне поводження з вогнем є порушенням вимог нормативних актів з пожежної безпеки. Даний інцидент наштовхує на припущення, що на підприємстві не проведено технічне обслуговування наявних вогнегасників, а також, що не всі працівники пройшли протипожежний інструктаж.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.