Sport style: Miami Beach на «Авангарді». ФОТО

Sport style: Miami Beach на «Авангарді». ФОТО
Палюче сонце, засмаглі довгоногі дівчата та підтягнуті м'язисті хлопці перетворили стадіон "Авангард", на якому проходив Чемпіонат України з легкої атлетики, на «сонячне Маямі».

Ті, хто побував на стадіоні цими вихідними, на власні очі побачив та переконався, що спорт - це успіх та краса, а не просто захоплення.

Ми не змогли пропустити спекотний чемпіонат. Шукати серед сотень спортивних юнаків та дівчат найстильніших виявилось зовсім не складно, адже всі, як один, вирізняються ідеальними фігурами, а азарт та експресія під час змагань просто не лишають байдужими жодного глядача.


Прийшовши на стадіон, я відразу зрозуміла, куди йти і куди бігти. Спланувати захід з вдалою і продуманою навігацією - складна і кропітка робота. Велика заслуга у вирішенні організаційних питань чемпіонату належить моїй колезі Майко Марині.

Найголовніша характеристика спорту для дівчат - яскравість, але вона має бути правильно застосована, щоб не вийшов кольоровий вінегрет. Спокуслива Олена знає, як вміло підкреслити зовнішність, та має свої «розпізнавальні знаки».

Так, серед інших легкоатлеток дівчина вирішила вирізнятись зачіскою, тож збирає волосся у високий хвіст. Свого атлетичного тіла не соромиться, та й правильно робить. Тому топ та короткі шорти Nike ідеально підкреслюють спортивну фігуру та засмагу Олени, а блакитний манікюр вдало пасує до кросівок Nike. Не залежно від заняття, дівчина повинна лишатись дівчиною. Зовнішність у спорті не менш важлива, ніж результати змагань.

М'язи завжди прикрашають чоловіка. Дівчата приходять у захват від сильного чоловічого тіла. Учасник змагань Микола знає, як привернути увагу чарівних панянок. Крім накачаних рук та підтягнутого тіла, спортсмен хизується ще й бородою. До речі, в спорті вона не перешкоджає успішним результатам.

Вдало підкресливши ідеальні форми свого спортивного тіла майкою та шортами Nike, хлопець користується помітною популярністю серед дівчат.

Тетяна розповіла про свій власний стиль та хитрощі, які дозволяють лишатись їй помітною в своїй дисципліні (біг на 800 м). Зокрема наголосила, що виключно на змагання одягає максимальну кількість золота – каблучки та браслети. Татуювання та пірсинг також допомагають впізнати білявку. Серед спортивного одягу переважає Nike та Adidas.


Стверджує, що зовнішність та доглянутість - важливі складові успіху в спорті. До речі, ще однією ознакою, яка вирізняє Тетяну серед конкуренток, є те, що вона бігає з розплетеним волоссям.

P.S. Виявляється, серед спортсменів є й такі, хто запам’ятовується не лише зовнішністю, а й поведінкою. Так, російська спортсменка Олена Ісімбаєва (стрибки з жердиною) накривається ковдрою і сидить, поки суперниці розминаються перед початком змагань.

Учасник чемпіонату Анісім підтвердив, що спорт, краса та стиль - одне ціле. Молодий спортсмен стежить за своєю зовнішністю та активно цікавиться тенденціями в моді. Особливу увагу привернула кучерява шевелюра хлопця. Кучері додають йому більшої романтичності і підкреслюють природну привабливість. А щоб неслухняні локони не заважали під час змагань, юнак використовує обідок для волосся.

В гардеробі стильного спортсмена багато класичного одягу, полюбляє світлі сорочки та брюки. Але обтягуючі шорти Nike хлопцеві таки пасують!

Стильний спорт-шик - простота, зручність і комфорт в одязі. Він доречний для повсякденного носіння і в той же час не позбавлений актуальності в моді. Показав це власним образом Кирил з Києва. Спортивний look дозволяє виглядати стильно навіть після виснажливих тренувань. Кирил привернув увагу своїми татуюваннями і незвичним «рукавом» на лівій руці.


Поспілкувавшись, ми дізнались, що рукав - то незначна травма, а татуювання - спосіб самовираження. Як в спорті, так і в повсякденному одязі переважає Nike і Adidas. Вважає, що спортсмен повинен запам’ятовуватись не тільки результатами змагань, а й зовнішністю. До речі, хлопець представляє легкоатлетичну дисципліну "стрибки з жердиною", а татуювання - тому доказ.

Олена з Рівного цінує власну індивідуальність і переконана, що це важлива перевага успішної спортсменки, яка додає впевненості. Наші дівчата мають, чим похизуватись перед глядачами (і йдеться не тільки про нагороди та кубки на чемпіонатах). Висока струнка дівчина привертає увагу і на біговій доріжці, і поза змаганнями. Виросла в сім'ї спортсмена, а тому спорт, стиль і Adidas – поняття нероздільні. Хоча, за умовами контракту, в одязі переважає Nike.


Хтось прийшов спостерігати за перебігом змагань, хтось свій «спортивний апетит» втамував, надивившись на сексуальні м'язи, кубики пресу та підтягнуті сідниці..

P.S. Якщо чесно, ми й самі зайвий раз намагались підтягнути животик, випрямити спинку, щоб не здаватись кривенькими качечками серед цих фактурних красивих тіл.

До речі, чоловіки дотримуються думки, що серед легкоатлеток найсексуальнішими є дівчата, які змагаються «хто далі стрибне» (стрибки в довжину). Тоді як дівчата віддають перевагу спортсменам-спринтерам.

Так чи інакше, а спортсмени довели, що перемагають найкращі. А тому любіть власне тіло, будьте стильними та перемагайте!













Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Про людей)))
Відповісти
Про *л*дей)))
Відповісти
да уж.....шонібудь
Відповісти
Ви що справді думаєте що золоте КОЛЄЧКО на кожному пальці це стильно? Знайдіть іншу роботу.
Відповісти
пітримаю, це яскравий прояв полішуцького жлобізму і комплекс по причині лише дерев"яних іграшок у дитинстві
Відповісти
Відчувається,що ти грався тільки обгортками від цукерок.Чого ти причепився до спортсменів?Молоді люди хочуть бути яскравими,тими, що запам"ятовуються.Хай будуть.Подивись на себе в дзеркало.Думаю вигляд не кращий.
Відповісти
Якщо хочуть бути яскравими хай пофарбують волосся в зелений, червоний чи ще якийсь яскравий колір.
Відповісти
Цим шляхом йдуть не справжні спортсмени,а футболісти.
Відповісти
Я кажу - красіво, і нігтики подцвєт шорт... єслі шо - я модніца ще та
Відповісти
А нє - под цвєт кросівок... але однаково красіво. І колір мій любимий, голубий...
Відповісти
Все має бути в міру...
Відповісти