У Володимирі-Волинському водій виштовхав учасника АТО з автобуса

У Володимирі-Волинському водій виштовхав учасника АТО з автобуса
Конфлікт між водієм маршрутки “Володимир-Волинський – Ковель” та пасажиром Іваном Морозом відбувся 22-го червня на місцевій автостанції.

Про пригоду чоловік написав в соціальних мережах, - повідомляє БУГ.

“Маршрутка відправлялася. Я не встиг купити квитка, зайшовши в маршрутку він спитав “куди їдете?”, я кажу до Верби. Він говорить “як ви мене уже (ненормативна лексика) з тією Вербою”. Я спитав чому ви так говорите і він почав виштовхувати мене з маршрутки, тоді я показав йому посвідчення учасника бойових дій, але йому було все одно. Хоча в маршрутці я платив гроші без посвідчення, а показав лише коли він почав мене виштовхувати з транспорту.” – прокоментував ситуацію Іван Мороз.

Як далі розповів пан Іван, в цей час реакція пасажирів була абсолютно байдужою. Після того, як його виштовхали із маршрутки, чоловік зверувся в довідкове бюро Володимир-Волинської автостанції, де шукав контакти керівництва станції. Там отримав відповідь, що керівниика немає на місці, поїхав до Шацька. Тоді чоловік пояснив ситуацію, що з ним трапилась. Після того як розповів все в довідковому бюро, отримав відповідь “без квитка нічого не докажете”.

Зазначимо, що це вже не перші скарги, які надходять в адресу Володимир-Волинської автостанції. Кілька місяців тому була й спроба через систему електронних петицій змінити керівника автостанції.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 14
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Водій бидлота! Чому в морду не зарядив йому? Краще б відповів перед законом за вибиті зуби зато честь свою відстоявби.
Відповісти
А до чого тут автостанція і її керівник? Конфлікт між водієм приватного перевізника та пасажиром без квитка, який хотів їхати за гроші. Можливо реакція водія така, тому що по паспорту маршруту автобус не повинен там зупинятись?!, по закону водій, можливо, правий, по людськи - ні. До речі, у випадку закриття на автостанції квитково-касової відомості, а це за 3 хвилини до відправлення автобуса, пасажир має право придбати квиток у водія! Тут тільки питання чи були місця і чи повинен автобус зупинятися у Вербі. От і вся політика.
Відповісти
а навіщо взагалі там начальник сидить? штани протирає і кармани набиває? гнати його тряпками, риба починає гнити з голови!
Відповісти
А я і не кажу, що начальник хороший чи поганий, гнати чи не гнати. Просто автостанція це ПрАТ і директор це найманий працівник, якого туди поставила не влада, а власники-співвласники. Перевізник - це ФОП, ПП, ТзоВ, ТзДВ тощо, тобто також приватник, а водій - такий самий найнятий працівник.
Відповісти
Відносини автостанції і перевізника регулюються договірними відносинами і деяки нормативними актами. Тому, чисто теоретично, водій перевізника може послати директора куди подалі, оскільки він йому не підпорядковується. А вже інше питання, як це вплине на договірні правовідносини перевізника.
Відповісти
бидло - однозначно, десь вже зробили (у Вінниці,якщо не помиляюсь), що водій який відмовився везти учасника АТО - на слідуючий день отримав повістку з військомату...
Відповісти
Выходит, что служба в армии - это наказание, а не героизм и патриотизм?
Відповісти
знов є кандидат в ато. а кажуть нема кого брати.
Відповісти
А чого він має возити цих учасників АТО.Вони заробли гроші, мають пільги,одепжують пенсію, а я його повинен возити.Мені,що держава вертає гроші.Ні. От візьміть свої машини і возіть цих героїі за свій рахунок.Пільги дали, а грошей ні.З цього потрібно починати.Хто повинен робити на їх пільги? Ми.О ні. Хай держава дає йому гроші, а він хай платить ,от і все.
Відповісти
як земля таких виродків носить? він за тебе воював що б ти міг спокійно людей возити рагуль
Відповісти
де я служив строкову службу і три роки контракту, то я не розумію за шо тим воінам подавали учасників Ато. Пропити горілку далеко в тилу, два місяці, і отримати учасника.Проходив мобілізацію в подібній частині. Це просто халява. водія не захищаю, він не прав. Ще треба розібратися який це учасник АТО.
Відповісти
Шановні дописувачі! Читайте уважно автора який пише, що “Маршрутка відправлялася. Я не встиг купити квитка" тобто звернувшись до каси за квитком учасник АТО отримав свій квиток та спокійно поїхав до ВЕРБИ.
Відповісти
Херой первым делом побежал жаловаться.
Відповісти
Ти га.вно полішуцьке
Відповісти
Останні новини
У Володимирі-Волинському водій виштовхав учасника АТО з автобуса
23 червень, 2016, 11:14