У Луцьку з ножем напали на начальника Управління патрульної поліції

У Луцьку з ножем напали на начальника Управління патрульної поліції
23 червня близько 1-ї години ночі начальник Управління патрульної поліції у м. Луцьку Олександр Вовченко зі своїм заступником Дмитром Хмаруком службовим автомобілем об’їжджали місто, щоб проконтролювати ситуацію на вулицях.

“Ми регулярно перевіряємо роботу наших патрульних поліцейських під час денних та нічних змін”, - пояснив начальник Управління, - йдеться на сторінці патрульної поліції у Фейсбук.

Увагу працівників патрульної поліції привернула юрба біля одного з готелів на вулиці Набережній. Це були діти, які в супроводі дорослих зібрались біля туристичного автобуса, щоб їхати в подорож. Впевнившись, що все гаразд, начальник із заступником повернулись до свого автомобіля.

Раптом двері Hyundai Sonata відкрив невідомий чоловік із собакою, схожою на вівчарку, та скомандував Олександру Вовченку вийти з машини. Отримавши відмову, громадянин схопив ножа та кинувся на начальника Управління.

Тієї ж миті Дмитро Хмарук вибіг з автомобіля та попередив, що стрілятиме, якщо нападник не зупиниться. Однак це не подіяло, так само, як і попереджувальний постріл заступника з травматичного пістолета в повітря. Тоді поліцейському довелось двічі вистрелити в громадянина, перш ніж той кинувся тікати. За кілька метрів Олександр Вовченко наздогнав та затримав втікача.

На місце події викликали підкріплення та «швидку». Попередньо, нападник отримав легке ушкодження шиї. Його шпиталізували. Лікарі запевнили, що загрози життю немає. Неподалік місця події знайшли ножа.

За попередньою інформацією, перш ніж напасти на Олександра Вовченка, чоловік встиг сказати туристам, що в автобусі є вибухівка. Вибухотехніки оглянули транспортний засіб. На щастя, жодної загрози не виявили.

Нині за фактом події працюють слідчі та працівники відділу внутрішньої безпеки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 19
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
лапін, потім начальник патруля... совпадєніє? не думаю...
просто рейтинг треба якось піднімати, запасаємось попкорном, далі буде...
Відповісти
працівники поліції котрі боряться зі злочинністю.Ось всі результати на лице
Відповісти
Оце і є начальник Управління патрульної поліції??? Він на гопника схожий!!! Оце так реформи....Повідрощували ті бороди,. наколки ..це просто ганьба.
Відповісти
Ну взагалі то що б давати такі коменти, повинні хоть трошки знати цю людину, його життя і біографію, я з ним особисто знайома, і ще б кожен поліцейський був би таким як він.. то корупції не було б взагалі.. і порядок скрізь. А вам головне обгадити.. а не підтримати.
Відповісти
Ти із багатьма знайома... я знаю..))
Відповісти
Що ж це за супер копи, які не змогли знешкодити якогось хворого на голову, без застосування зброї?
Відповісти
Нема Петра 1го, щоб тим боярам бороди порубав, до речі в той час россія, що дивно, мала курс на євростандарти, совпадениеее?
Відповісти
Не думаю.А ще трохи,то будуть з пірсингом ходити:на язиці,бровах ,носі.Прикольно буде.
Відповісти
Без ярма не звично в шию задуває! Привикли шо над вами то Петро 1 то Сталін. Як такі коментарі взагалі можна писати
Відповісти
Чоловік хотів побрити поліцая-будулая, щоб виглядав чепурненько а не вдячні з пістолетом, чомусь на службі з травматом, і пульою цирульнику прямо в шию, мабудь по ногам цілився
Відповісти
Походу випадок коли в Києві копи застрелили хлопця нікого нічому не навчив...
Відповісти
Цілком вірно. А в Луцьку - "прохвесійний коп" в цівильному без попередження пальнув в лице ( гумова куля застрягла в шиї). А були ці "охоронці" тверезі?....
Відповісти
Ви чули хочаб раз щоб хтось в когось стріляв коли була міліція???? Ви вже взагалі від беззаконня пухните....
Відповісти
галімий піар - це піар. Не тим хлопці займаються, ой, не тим.
Відповісти
Вовченко комісар катанні . Чому на нього напали. Раніше не нагадали на Крохмаля Муковоза . Чому
Відповісти
а що каже дід, свідки? однобоко якось, перша версія завжди розкручуються, а правда в іншому(((
Відповісти
Цікаво, а хто перевізник, і як цей горе-перевізник ВНОЧІ дітей перевозить???
Пункт 68 Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту вказує на те, що перевезення організованих груп дійтей здійснюються ТІЛЬКИ у світлу пору доби і за сприятливих умов.погодних умов.
Частина 2 та 10 статті 133-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення:

Порушення правил надання послуг з перевезення організованих груп дітей або туристів -

тягне за собою накладення штрафу на водіїв транспортних засобів у розмірі тридцяти п’яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, а на посадових осіб, громадян - суб'єктів підприємницької діяльності - у розмірі сорока неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Перевезення пасажирів автобусами в нічний час (з двадцять другої до шостої години), крім тих, що здійснюються на маршрутах загального користування в режимі регулярних пасажирських перевезень, а також тих, що здійснюються автобусами, обладнаними тахографами, -

тягне за собою накладення штрафу на водіїв у розмірі п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Хто про безпеку думати буде? Згадайте яка страшна аварія була 11.07.2013, загинуло багато людей, а все через те, що вночі водій їхав, а потім заснув.

А пану Вовченку Олександру Анатолійовичу начальнику нашої полоції м. Луцька раджу перечитати трошки законодавства, а то він лише переконався чи все гаразд!
Відповісти
Хай свідки напишуть правду як все було. До стали ці піарщики безтолкові. Якщо були підстави для застосування зброї то чому не застосовувалась бойова. А пневматична де взялася. Але все буде люкс поки ті реформатори про владі. Київ вбивство. Одеса торгівля наркотиками. Луцьк пяні на службових авто. А тут на тобі. Щось не те.
Відповісти
Відстаньте від поліції, я не думаю що хоть би один з вас пішов на придурка в котрого ніж з голими руками. Ви б втікали і оглядувалися чи за вами він не біжить. Правильно зробив що стріляв в нього, тільки шкода що не бойовими. Респект Дімон, братішка.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку з ножем напали на начальника Управління патрульної поліції
23 червень, 2016, 12:03