На Волині поліція підозрює чоловіка у вбивстві односельця

На Волині поліція підозрює чоловіка у вбивстві односельця
Слідчі Володимир-Волинського відділення поліції оголосили 32-річному жителю району про підозру в скоєнні злочину за ознаками ч.2 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Чоловіка підозрюють у навмисному вбивстві 59-річного мешканця села Сусваль Володимир-Волинського району. Йому загрожує до десяти років позбавлення волі, - повідомляє ГУНП у Волинській області.

20 червня близько 23 години до Володимир-Волинського відділу поліції надійшло повідомлення від 38-річного жителя села Сусваль Володимир-Волинського району про те, що за місцем проживання раптово помер його 59-річний сусід.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Поліцейські провели детальний огляд місця пригоди. Тіло чоловіка направили до судово-медичної експертизи для встановлення причини смерті.

Під час проведення розтину експерти на тілі 59-річного чоловіка виявили проникаюче колото-різане поранення правої половини грудної клітки, яке призвело до масивної внутрішньої кровотечі та гострого малокрів’я усіх внутрішніх органів від чого наступила смерть потерпілого.

Поліцейські встановили, що 19 червня ввечері між потерпілим та 32-річним односельчанином виник конфлікт під час якого йому той наніс ножове поранення. Обоє чоловіків перебували в стані алкогольного сп’яніння.

Поліцейські оперативно встановили особу зловмисника. Йому оголосили про підозру в нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого.

На даний час підозрюваний затриманий за ст. 208 КПК України та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Слідчі кваліфікували злочин за ч.2 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Триває слідство. Зловмиснику загрожує до десяти років позбавлення волі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.