Як ускладнити життя автовикрадачів: 5 простих правил

Як ускладнити життя автовикрадачів: 5 простих правил
Машину потрібно тримати в безпечному місці, не принаджуючи злочинців.

Останнім часом все більше автовласників заявляють про викрадення автомобіля. Щоб убезпечити себе від подібних проблем, досить використовувати п'ять простих правил обережності, передає Autonews.

1. Використовуй механічні блокіратори, причому, чим більше, тим краще. Блокіратори можна поставити на капот, кермо, педалі, колеса, коробку передач і гальма. Злодії віддають перевагу легкій жертві, і ніхто не захоче довго возитися з купою пристроїв.

2. Постав на замок запалювання секретку, що не дозволяє заводити машину без включення секретного тумблера. Є і ще один варіант, але більш дорогий: поміняти стандартний замок запалювання на кнопку і заховати її в незвичне місце.

3. Не залишай цінності на видному місці. Будь-які предмети в авто, що лежать на видних місцях, привертають злодіїв, які машину не поженуть, але скло розіб'ють. Для того, щоб позбутися рюкзака, гаманця, телефону або будь-якого іншого потенційно цінного предмета, досить 2-5 хвилин.

4. Додай машині індивідуальності. Автомобілі з оригінальним тюнінгом, аерографією, плівкою і т.д. не приваблюють крадіїв, зважаючи на їх помітність.

5. Паркуйся в освітленому і потенційно безпечному місці, не варто кидати машину у дворах.

Природно, що навіть використання всіх цих рад не дасть 100% гарантії збереження вашого ТЗ. У той же час, це набагато краще, ніж покладаючись на удачу, сподіватися, що на ваше авто ніхто не зазіхне.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як ускладнити життя автовикрадачів: 5 простих правил
24 червень, 2016, 05:36