В Україні запускають Національний рейтинг благодійників

В Україні запускають Національний рейтинг благодійників
Український форум благодійників став до прийому заявок для участі в Національному рейтингу благодійників, який запускається з метою сприяння розвитку підзвітної сектору благодійності Україні.

«Участь у рейтингу – можливість заявити про себе, знак якості роботи фонду або організації, яка готова публікувати свої податкові звіти. Рейтинг відкритий для організацій усіх розмірів – від невеликих до найбільших, адже підзвітна благодійність будь-якого масштабу заслуговує поваги та визнання», - зазначають у прес-службі організації.

Інформація про учасників рейтингу буде розміщена на інтерактивній карті благодійності, яка буде оновлюватися щорічно. Переможці рейтингу отримають спеціальні нагороди, а учасники – сертифікати та можливість публічно використовувати статус учасника рейтингу.

Рейтинг буде формуватися у трьох окремих категоріях за річними обсягами фінансової допомоги, наданої за 2015 рік: до 1 млн грн; від 1 до 10 млн грн; від 10 млн грн. Лідерів у кожній категорії будуть визначати по цілому ряду ознак.

За прозорістю його формування буде стежити наглядова рада, до якої увійдуть 8 авторитетних представників благодійних фондів, громадських організацій та міжнародних громадських інститутів.

Для участі в рейтингу слід заповнити онлайн-анкету на сайті Українського форуму благодійників та надати організаторам копії річних податкових звітів за минулі 2 роки.

Партнером-аудитором рейтингу виступить британська аудиторсько-консалтингова компанія Ernst & Young, що входить до «великої четвірки» аудиторських компаній світу. Медіа-партнером ініціативи виступить журнал «Новое время».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
В Україні запускають Національний рейтинг благодійників
24 червень, 2016, 06:32