За добу на Волині трапилось 5 пожеж

За добу на Волині трапилось 5 пожеж
23 червня на території області трапилося 5 пожеж – у Маневицькому, Іваничівському, Ківерцівському, Володимир-Волинському та Ковельському районах.

Усі пожежі ліквідовані пожежно-рятувальними підрозділами ДСНС та командами місцевої пожежної охорони, - повідомляє ДСНС у Волинській області.

Зокрема, опівдні спалахнув вогонь у господарській будівлі в селі Бужанка Іваничівського району. Селяни помітили пожежу, коли вогонь сягнув даху, й викликали рятувальників. За 13 хвилин після виклику на місце події прибули рятувальники з райцентру, які приборкали горіння о 12:20. Вогонь устиг завдати чималих матеріальних збитків – знищив дах, пошкодив перекриття, господарське сіно та дрова.

О 14:18 у селі Башлики Ківерцівського району пожежа виникла у гаражі на території приватної садиби. Повідомлення про пожежу надійшло о 14:18, а уже за 15 хвилин на місце події прибули команди місцевої пожежної охорони з селищ Цумань та Олика, які й ліквідували загоряння.

Рятувальники закликають громадян дотримуватися правил пожежної безпеки у побуті: бути обережними з відкритим вогнем, не перевантажувати електромережу, а також бути пильними під час курінні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.