У День Конституції послуги ПриватБанку доступні в режимі онлайн*

У День Конституції послуги ПриватБанку доступні в режимі онлайн*
У період святкування Дня Конституції всі сервіси ПриватБанку будуть доступні клієнтам в режимі онлайн 24/7/365.

Функціонуватиме більшість дистанційних сервісів, термінали самообслуговування та банкомати. Відділення працюватимуть згідно з встановленим графіком.

26.06.2016 - 28.06.2016 - усі відділення ПриватБанку не працюватимуть.

У суботу (25.06.2016) у звичному режимі функціонуватимуть відділення, що працюють у суботу.

Упродовж святкових днів без вихідних працюватиме сервіс Приват24 і мобільні додатки ПриватБанку, за допомогою яких можна буде оплатити рахунок, купити квиток на транспорт, отримати чи відправити переказ, поповнити депозитний рахунок чи рахунок мобільного оператора та здійснити інші послуги. Скористатися популярними послугами та сервісами (перекази, платежі, погашення кредитів та інше) можна через банкомати і термінали ПриватБанку, адреси яких можна дізнатись на сайті.

Корпоративні клієнти ПривaтБанку, в тому числі державні підприємства і компанії, можуть розпоряджатися коштами на своїх поточних і депозитних рахунках в режимі 24/7 в будь-якій точці України та світу і через персональних банкірів і за допомогою «Привaт24 для бізнесу». Отримати доступ до рахунків можна й через мобільний додаток «Привaт24 для бізнесу».

Також у передсвяткові та святкові дні банк перейде на окремий графік інкасації банкоматів і терміналів самообслуговування, щоб забезпечити доступ до готівки для всіх клієнтів в повному обсязі.

Загалом, на Волині клієнти ПриватБанку можуть обслуговуватись у 57 відділеннях, 200 банкоматах та здійснювати операції у понад 330 терміналах самообслуговування. Ознайомитися з адресами розташування відділень, терміналів та банкоматів можна на сайті або зателефонувавши за номером гарячої лінії 3700 (безплатно з номерів мобільних операторів).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.