У Луцьку пройшов Олімпійський день бігу. ФОТО

У Луцьку пройшов Олімпійський день бігу. ФОТО
Комунальний заклад «Луцький міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Луцької міської ради» з метою залучення молоді до регулярних занять оздоровчою фізичною культурою, організації змістовного дозвілля молоді долучився до проведення фізкультурно-оздоровчих масових заходів з нагоди Олімпійського дня бігу.

Впродовж тижня працівники міського центру «Спорт для всіх» на шкільних стадіонах проводили з дітьми легкоатлетичні забіги на 100, 200, 500 м, - повідомляє Луцька міська рада.

Учасники забігів також з цікавістю слухали розповідь організаторів про історію розвитку Олімпійських ігор та бігових видів спорту, адже щороку 23 червня з ініціативи Міжнародного Олімпійського Комітету проводиться Олімпійський день бігу.

Ініціатором проведення цього важливого пропагандистського заходу в Україні є Національний олімпійський комітет. Бігові види змагань завжди входили до програми Олімпійських ігор. По завершенні забігів та інформаційно-просвітницьких дискусій, усі охочі мали змогу перевірити свої творчі здібності у конкурсі малюнку на асфальті на відповідну Олімпійську тематику.

Також на стадіоні НВК № 24 м. Луцька понад 120 учасників фінальних ігор з футболу «Шкіряний м'яч» (молодша та середня група) пробігли символічне коло пошани по біговій доріжці стадіону з олімпійським прапором в руках.

Завершаться заходи до Олімпійського дня бігу у Луцьку 26 червня 2016 року (площа біля пам'ятника Тараса Шевченка, проспект Волі) в рамках проведення фестивалю «Молодь — за здоровий спосіб життя». Урочисте відкриття та початок фестивалю 26 червня о 9.30 год. навпроти пам'ятника Тараса Шевченка, проспект Волі, 13.

Вихованці КЗ «Луцький МЦФЗН «Спорт для всіх» матимуть змогу разом з іншими учасниками ще раз випробувати свою витривалість під час забігів на дистанції 250 м.

Запрошуються на цей захід усі охочі, щоб своєю особистою участю в забігах зробити внесок у пропаганду олімпійського руху в нашій країні, своїм особистим прикладом підкреслити важливість здорового способу життя.

«Олімпійське літо» продовжується. З 7 липня розпочне роботу спортивно-оздоровчий табір денного перебування дітей КЗ «Луцький МЦФЗН «Спорт для всіх» Луцької міської ради». В план роботи табору включено різноманітні культурні та спортивно-оздоровчі заходи. Кожного дня діти зможуть змістовно провести своє дозвілля і насолодитись відпочинком під час літніх канікул.














Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.