Вибори в 23 окрузі: попит формує пропозицію чи пропозиція формує попит

Вибори в 23 окрузі: попит формує пропозицію чи пропозиція формує попит
Центральна виборча комісія призначила на 17 липня проміжні вибори народного депутата в одномандатному виборчому окрузі №23 на Волині.

Два роки поспіль народним депутатом від округу виступав нині покійний Ігор Єремеєв. Він трагічно загинув 12-го серпня 2015-го року. Відтоді 23-й округ залишився без депутата.

Офіційна реєстрація кандидатів завершилася, почався період інтенсивної агітації та "промивання мізків" населенню. Мета виправдовує засоби. А мета тут - перемога.

Вже традиційною стала активна громадська і благодійна діяльність для підняття рейтингу - благоустрій, спонсорська допомога, захист ображених і т.п. Виборці до цього звикли і готові до співпраці.

Саме про цю "готовність до співпраці" пише на своїй сторінці у Фейсбук Любов Балицька, кандидат у депутати на 23 округ:

"Ось листування з моїм однокласником, який до речі здобув юридичну освіту в престижному вузі Києва. Ох, як соромно за таких людей. Невже, нічого не зміниться? Невже, таких багато? Я не говорю, щоб голосували за мене. В кожного своя думка та право. Але, вибір має бути свідомим та не купуватися за гроші. Просніться, поки не пізно!!! Не задумаєтеся, будете рабами. Згадайте про колишнього феодала, який правив на нашій землі 13 років. І де дороги, школи садочки? Що він зробив в окрузі?
- Є люди за гроші можуть віддати свій голос, вони з КК
- я за чесні вибори і за викорінення в нашому окрузі тих кандидатів, які купують голоси. Так втрачається правова держава. Шкода мені тих, хто продається. Хтось віддав життя на Сході за свою землю, а хтось продає.
Прочитано у 18:20
- Не я тобі писав, а ти до мене звернулася, шукай чесних за гроші в себе вдома, но мені не розказуй за політику", - йдеться в дописі.

То попит формує пропозицію чи пропозиція формує попит? Ось вона, ринкова економіка.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 46
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мені починає подобатися ця пані з Каменя-Каширського. Дуже активна і саме цікаво, що бере участь у всіх сферах життя.
Відповісти
Питання не в тому чи кандидат подобається чи не подобається. Біда йде на Україну, Україну зливають Палиці, Кирди та Пирожики. Хто з їх був на Сході, хто дивився хлопцям у вічі. Поліщуку думайте
Відповісти
"Біда йде на Україну, Україну зливають Палиці, Кирди та Пирожики."
Опа, а Балицька - ну прям месія від Самопомочі!Зробили тіпа офігенну рокіровку -поміняли харизматичного Імберовського на цю сіру мишу із захмарними амбіціями та зневагою до всіх інших.Ото Самопоміч виставила "сильну" кандидатку...
Відповісти
І не соромно перед громадянами, не соромно дивитися ллюдям у вічі. Чи вже ти думаєш, що всі дуракі, безмозглі. Ти думаєш, що поліщуки проститутки. Це оті що купують людей найнятий чи найнята проститутка у Путіна.
Відповісти
Отак добре працює нова поліція. Де герої по підкупу виборців.
Відповісти
Хтось добре на тебе працює. Це: Семенченко, Садовий, Соболєв. І до того ж місцеві Пташник та Вусенко. Це ж треба було провернути таку піар акцію по зняттю Імберовського. А готовилися вже давно.
Відповісти
ЗАМОВНА СТАТТЯ
Відповісти
Кандидатка мислить, її думки мене провокує на думку, що непідкупна, якщо відкрито засуджує махінації
Відповісти
Маневичі хочуть злити і Балицька децентралізує Камінь-Каширський на користь свого міста
Відповісти
Скоро Ваша КИРДА злє Ваші Маневичі, вона депутат в області. І що порішала з бурштином
Відповісти
Я хотів голосувати за Пирожика, а тут Свобода в одній групі з Палицею. Нормальних кандидатур не має. Якби за Балицькою не йшли Самопоміч, можна було голосувати.
Відповісти
А ДЕ УЗЯЛАСЯ ТА БАЛИЦЬКА, В ЇЇ РОКИ ВОНА ВЖЕ ДАВНО КЕРУЄ СЛУЖБОЮ ДЕ ВИКОНУЮТЬСЯ РІШЕННЯ СУДІВ. ТАКЕ МОЛОДЕ І ВЖЕ СТІЛЬКИ ВСТИГЛО- НЕ ПОМАЖИШ НЕ ПІДЕШ,
Відповісти
Вішати на гіляці всіх продажних так і очистимо Україну
Відповісти
В нас те саме робиться а полція хочаби хни. За прокурорів мовчу.
Відповісти
Синок в тебе в прокурорах, чого не виносить мозги
Відповісти
Хто така Ваша Балицька, хто такий Пташник та Семенченко.
Відповісти
Є в нас феодали і це вже нова історія, яку Любов Антонівна хоче змінити. А людина вона виключна. Зверталася в свій час, хороший керівник і людина. Коли прийшла в цю службу не думала, що така тендітна дівчина є керівником. Тендітність зовні, всередині залізна леді.
Відповісти
МУЖИКИ ЖЕНЩИНА ДОЛЖНА НА КУХНІ СТОЯТИ ТА ВДОМА СИДІТИ. ЩЕ БАБ НАМ НЕ ВИСТАЧИЛО В РАДІ,
Відповісти
Поліщуки продажні
Відповісти
І з яким бажанням треба йти на вибори. Куди котимся.
Відповісти
Треба не боятися та братися за вила
Відповісти
Прочитав тут ваші плітки, але своєі думки не змінив... Буду голосувати за Кирду і крім того буду ходити з хати в хату і агітувати за кандидада Людмилу Федорівну. З Вами сила, за Вами народ!!!
Відповісти
А там просто одні селюхи живуть, які як бачать декілька бумажок готові на все. Продажне бидло. Ще біда, що до Луцька приїжджає та голота, яка сама себе зліпила.
Відповісти
Вона ж з Батьківщини, а що Батьківщина хорошого зробила в окрузі, з Палицею за Бурштин хоча боролася. То в тієї Балицької хоча всі рідні на війні, на Майдані. А кирдин синок де- в прокуратурі. І саме прокуратура переслідує хлопців. Який синок, така й мама.
Відповісти
А що Кирда не бачить продажних, як вона старається запобігти. Вона старається до корита. Та й стара вже, хай йде на пенсію
Відповісти
Таке враження що та Балицька і за журналістів і за юристів і за всіх. Просто Робін Гуд
Відповісти
" То в тієї Балицької хоча всі рідні на війні, на Майдані." - що ти брешеш,придурку.Які ще всі рідні Балицької на війні? Чоловік-вдома,працює в "Автодорі" і возить заробітчан на Пітєр або в Польщу..
Може, ще й Балицька була в АТО??
Відповісти
Не бреши, бо чоловік Балицької точно в Рассею не їздить. Ти подивись фото в у волонтерів-там його авто, демаркація кордону-там його авто, він скрізь на своєму місці. А Балицька точно була на майдані. Просто перевір у структірі де вона працює з 17 по 21 лютого вона була у відпустці і знаходилася в Києві.
Відповісти
Кандидатів кучка, але перегони цікаві. Перших відразу видно.
Відповісти
Результат виборів покаже.
Відповісти
Балицька дуже швидко набирає обертів. Може повністю виграти вибори.
Відповісти
хто така Балицька???
Відповісти
Їдь в Камінь, тобі скажуть.
Відповісти
Та не треба їхати в Камінь.
Подивись вже тут - якщо ця "юристка і політик від природи" в інтернеті викладає приватну переписку із своїм однокласником - то вже ясно,що то за "юристка і політик від природи"....
Відповісти
продажних скотин треба позбавити всіх прав
Відповісти
Я думаю то Кирда скоповує голоси, бісить зі своєю Савченко
Відповісти
Кирда нормальна і толкова баба
Відповісти
беріть гроші, вони заробленні на смертях молодих хллпців
Відповісти
Кирда чотири рази їздила в АТО - не для того, щоб отримати посвідчення учасника АТО, а щоб відвезти нашим хлопцям продукти, воду, ліки. А в облраді не голосувала за рішення, яке проштовхну Палиця.
Відповісти
А чом інші кандидати подібного не пишуть- я думаю, що продажні. Вони замилюють людям очі подачками, порушують Закон і хочуть стати депутатами. Дійсно чи вже тим людям засліпло повністю.
Відповісти
Просто викривайте продажних і женіть в шию. Нехай Україна знає своїх героїв в обличчя
Відповісти
Те саме було в нас коли йшла Констанкевич та Палиця від Луцька. Згадайте. Добре, щоб не купилися і нехай Ваші місцеві перемагають. Місцевий значить свій
Відповісти
Дякуємо, що підтримуєте 23 округ
Відповісти
Балицька - від природи "не політик і юрист",а тупа курка,якщо викладає в інтернет приватну переписку. Крім цього,в неї гонор та амбіції йдуть попереду професіоналізму.Так як і в тих її тупих тролів,які просто тупо її хвалять.Та й в нашому Камені ніхто про неї майже не знає і не знав би,якби вона не попхалась на ці вибори від "Самопомочі"
Відповісти
Скоріше за все,Балицька цю "переписку" з однокласником придумала сама,щоб показати,яка вона тіпа "порядна" і "возмущьонна" брудними технологіями..
Відповісти
Ти мабуть той що продався а потім ще почав оговорювати Балицьку. Велике майбутнє за нею і всім тролям вона мозолить очі такий собі нежданчик.
Відповісти