7 років тому помер король поп-музики Майкл Джексон

7 років тому помер король поп-музики Майкл Джексон
Рівно сім років тому пішов з життя славетний американський співак Майкл Джексон. Останні роки життя ікони поп-музики запам'ятались переважно скандалами, про які усі почали забувати лише після його смерті, передає Знай.

Майкл був власником розкішного маєтку "Неверленд", який є раєм для дітей, з безліччю атракціонів та іграшок. Співак не мав нормального дитинства через жорстокість батька, тож до кінця свого життя був дитиною. Він нерідко запрошував до свого будинку дітей з проблемних сімей, але за свою любов та щирість жорстоко платився.

Ще у 1993 році проти нього за розтління 13-річного фаната позивався батько з прізвищем Чандлер. Тоді співаку вдалося "зам'яти" конфлікт за 20 млн доларів. Рівно через 10 років історія повторилась з іншим хлопчиком. Джексон витратив близько сотні мільйонів на адвокатів, але так і не довів свою правоту. Вже після смерті співака позивач зізнався, що обмовив Майкла, адже цього вимагав його батько, який, до слова, покінчив життя самогубством.

У середині 80-х років зовнішність Джексона почала кардинально змінюватись. Його темна шкіра світліла з кожною появою на публіці, а обличчя ставало схожим на маску з фільму жахів. Одного разу Майкл зізнався, що робив чисельні пластичні операції, які коштували йому здоров'я та життя, адже зневажав себе та своє тіло.

За своє життя Майкл Джексон випустив 12 студійних альбомів та заробив на них статок, який і не снився багатьом впливовим людям цього світу. Більше 20 його хітів займали найвищі місця у чарті Billboard Hot 100.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.