На адмінмежі з Кримом утворилась черга із понад 150 автівок

На адмінмежі з Кримом утворилась черга із понад 150 автівок
На адмінмежі з Кримом більше 150 машин застрягли у черзі через дії окупаційних російських служб.

Про це повідомив помічник начальника Азово-Чорноморського регіонального управління з питань взаємодії зі ЗМІ Максим Сорока, передає УНН.

“Уже третю добу поспіль, через дії російських служб навпроти контрольного пункту „Чонгар“ створюються черги. Сьогодні вже накопичилось більше 150 автівок перед контрольним пунктом та ще біля 50 в так званій буферній зоні”, — повідомив М.Сорока.

За його словами, якщо при нормальному русі оформлюється близько 40 автомобілів за годину, то зараз з тієї сторони пропускається близько 5-10 транспортних засобів за годину, через що українські прикордонники не мають змоги пришвидшити пропуск.

Навіть враховуючи те, що порівняно з минулим роком рух транспортних засобів значно знизився, окупаційні російські служби у так званому пункті пропуску продовжують проводити заходи, що сприяють утворенню черг.

“Повідомляємо, що на всіх контрольних пунктах на адміністративній межі з тимчасово окупованою територією АР Крим українськими прикордонниками створені додаткові робочі місця, а також здійснено збільшення кількості військовослужбовців задля забезпечення якісного та безперебійного пропуску громадян в обох напрямках” — зазначив М.Сорока.

Керівництво Бердянського загону закликало громадян врахувати цю інформацію при плануванні подорожі та, за можливості, обирати для перетину адміністративної межі контрольний пункт “Чаплинка”.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Прогноз погоди на вихідні
26 червень, 2016, 08:00
На адмінмежі з Кримом утворилась черга із понад 150 автівок
26 червень, 2016, 06:00