В наших прикордонників з'являться турецькі бронемашини

В наших прикордонників з'являться турецькі бронемашини
На базі Навчального центру підготовки молодших спеціалістів ДПСУ імені генерала-майора І. Момота, що в Черкаській області, розпочалися заходи з випробовування прототипу командно-штабної машини «TURKAR CCVTECH» та автомобіля підвищеної прохідності «TURKAR BUFFALO» турецького виробництва. Інформує Експрес Онлайн.

Апробація техніки проходить за участі досвідчених фахівців автомобільного та бронетанкового забезпечення Адміністрації Державної прикордонної служби України. Крім того до заходу долучилися представники Міністерства оборони України, Національної гвардії України, Національної поліції України та представники заводу-виробника.

Метою випробувань прототипу командно-штабної машини та автомобіля підвищеної прохідності TURKAR є перевірка експлуатаційних характеристик та отримання інформації щодо зміни кількісних та якісних показників технічного стану і надійності об’єктів в різних (особливих) умовах експлуатації для визначення особливостей його експлуатації за результатами набутого досвіду, передає Офіційний веб-сайт Державної прикордонної служби України.

«Згідно із затвердженою програмою, випробування триватиме протягом 30 днів. В цей період будуть відслідковуватись технічні можливості цих автомобілів під час їх експлуатації», – зазначив заступник директора Департаменту – начальника управління озброєння та техніки Департаменту ресурсного забезпечення Адміністрації Держприкордонслужби полковник Сергій Букоємський.

Також він додав, що «під час випробування машин буде здійснено пробіг по всім видам доріг та буде перевірено їх можливості в польових умовах, що максимально наближені до реальних бойових».

За результатами перевірки буде визначено, чи можуть ці автомобілі використовуватися в майбутньому для посилення підрозділів Державної прикордонної служби України, в тому числі у зоні АТО.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Та монгольскi танки "Улан-Батор"
Відповісти
головне - бабло "усмикнути"!
Відповісти
на всі 100% Своя промисловість - стоїть, а вони в турків купувати будуть, ще й дорожче... Турки багато в нас купили?
Відповісти
Бля! Це ж подумати тільки! Замість того, щоби відродити цехи на ЛуАЗі і випускати щось подібне, даючи людям роботу. Ці тварі знову наживаються на закупівлях, скуповуючи якусь срань!
Відповісти
Про солдатів і результати *ато* ніхто не думає просто знайшли новий бізнес хід, комусь добре, що йде війна сімейний бюджет наповнюєтся
Відповісти
То шо за блок тепер менше брати будуть?
Відповісти
Якщо самі не вміють зробити такі машини -то грош ціна нашим кабмінам ,президентам і іншій наволочі .
Відповісти