«Перша леді Волині-2016»: у Луцьку визначали переможницю

«Перша леді Волині-2016»: у Луцьку визначали переможницю
Конкурс краси та молодості відбувся в обласному центрі Волині у неділю, 26-го червня, з нагоди Дня молоді.

На Театральному майдані Луцька жителі та гості міста мали змоги спостерігати, як обирали «Першу леді Волині-2016», - пише VIP.

За це звання змагалося восьмеро волинських красунь: Анастасія Гонта (студентка Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки), Анастасія Гловатських (студентка Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки), Марія Гузьо (студентка Луцького педагогічного коледжу), Євгенія Шабанова (студентка Луцького базового медичного коледжу), Оксана Гончарук (студентка Луцького національного технічного університету), Ольга Власик (студентка Ківерцівського базового медичного коледжу), Анна Гайдай (студентка Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки) та Ірина Зубкевич ( студентка Академії рекреаційних технологій і права).

Конкурували учасниці у представлені, під час якого розповідали про себе: звідки вони, де навчаються, які мають хобі та ким бачать себе у майбутньому. Наступний вихід був у спортивних футболках, після якого дівчата отримали запитання не лише на ерудицію, але й на гарне знання про футбол.

Тоді, поки судді рахували оцінки та визначали переможницю, ведучі дійства проводили різноманітні вікторини та визначали найкращого вболівальника.

Так, лучани мали змогу отримати стіл, комод чи цілу кухню.

Нагороду у номінації «Леді глядацьких симпатій» отримала Ольга Власик. Другою та першою віце-леді стали Анастасія Гонта та Євгенія Шабанова відповідно. А заповітну корону «Першої леді Волині-2016» вручили Анастасії Гловацьких.














Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 16
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
что у неё с зубами?
Відповісти
Ортодонтам попрошу не оставлять комменты
Відповісти
Зуби є, їсти може, заспокойтеся))
Відповісти
Яка вона смішна сожа на зубатку)))
Відповісти
Просто невдалий кадр ...
Відповісти
Що ж вони такі....недоглянуті
Відповісти
Хочеться вас побачити, доглянуту, еталон, так би мовити))
Відповісти
Фотографа на мило.Кадр невдалий.
Відповісти
Більшого "УБОЖЕСТВА" пардон за мій український" я не бачила в житті.Дівчата- майте гордість.Ви на фото- як нікому не потрібний непотріб.Я розумію-провінція,немає грошей-але так себе позорити перед купкою невідого яких чучел-ви мене вибачте!!!!! Чотири лоха сидить і пялиться як будь-то не бачили бабів. ХТО ТО ТАКІ!!!!! ПОЗОР ЛУЦЬКУ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Хотів би побачити ту "красотку" яка пише такі недолугі коментарі. Купи собі "пілюлі доброти" міс зло...
Відповісти
полішукам не відповідаю-вчіться прекрасному ....
Відповісти
Так що вам конкретно не до вподоби? В чому власне "позор луцьку"? Чи аби в бочку, так би мовити, "газ пустити"?
І чим вам полішуки не люди? Ви себе богинею відчуваєте чи лише наполовину?
Відповісти
Озвучте пліс імена жююрі-страх як цікаво...Хлопці не первой свєжості і такі страшніііі...очкасті,пузаті а саме головне -ХТО ЇМ ДАВ ПРАВО СУДИТИ ДІВЧАТ!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Судять у суді, на конкурсі обирають. Вам, як справжній богині, що тягнеться до прекрасного і на ходу встигає кидати лайно на вентилятор, різниця повинна бути зрозумілою.
Імена і прізвища членів жюрі були озвучені на початку і в кінці конкурсу, чи тяга до прекрасного помножена на зверхність до жителів полісся так негативно впливає на слух?)))
Відповісти
Ганебне дійство. По-перше, вивели не красунь, а фарбованих з синіми ногами кобилиць. По-друге, зайдіть в СНУ і перша студентка, яка потрапить вам на очі, буде красивішою, ніж ці тяглові кобили, усі разом взяті. СНУ – це кладезь жіночої краси, це концентрація грацій і чарівної половини людства. По-третє, це - примітивне, умовне і "розважальне" дійство, бо жінка, яка поважає себе і своє тіло, не буде ним торгувати перед такою дешевою публікою євнухів. Волинь - край красунь. Я навіть бачу приємну еволюцію краси в кращу сторону: серед молодих і незаміжніх жінок рідко зустрічаються жінки з фарбованим волоссям. Усе рідше зустрічаються яскраво і викликаюче одягнуті, обвішані золотом - як новорічні ялинки Це говорить про те, що в перелік факторів жіночої краси міцно увійшла натуральність - без силікону, фарб, пудри, вставних щелеп і т.п. Але я відхилився від теми. На фото – служанки. Служанці доводиться максимально відкрито виставляти своє тіло напоказ, і лише тому, що вона більше не має що показувати. Якщо ви хочете успішного, мужнього чоловіка (принца), ставайте принцесами. Пам’ятайте, у служанок в чоловіках ходять лише конюхи. І то, якщо повезе. Максимум, чого можуть досягнути служанки – це регулярний секс удвох з чоловіком інтелектуального рівня конюха.Все інше - табу. Такий після "кохання" ще й 3 гривні на маршрутку попросить.Примітно і приємно, що багато хороших дівчат зрозуміли ганебну суть «конкурсів кобилиць» і ставляться до них з великою часткою іронії, а то й з сарказмом і презирством.
Відповісти
По-перше, жоден справжній чоловік не дозволить собі на жінку чи дівчину сказати "вивели фарбованих з синіми ногами кобилиць".
По-друге, там були учасниці які навчаються в СНУ. І не треба ідеалізовувати СНУ та розказувати що "це кладезь жіночої краси", в інших навчальних закладах також вчаться гарні дівчата.
По-третє, роздуми на вільну тему про "служанок і конюхів" та "принців і принцес" не мають нічого спільного із конкурсом краси, тим більше не варто приплітати тему сексу. Якщо ви вважаєте, що конюх в сексі чимось гірший за принця, то це не значить, що так насправді і є, а тим більше як це стосується конкурсанток?!
По-чеверте, після такого образливого висловлювання стосовно дівчат та їх коханих хлопців, яких ви високопарно обзиваєте "кобилицями, служанками, євнухами та конюхами", мабуть до вас потрібно ставитись "з великою часткою іронії, а то й з сарказмом і презирством".
По-п'яте, в цих дівчат також є батьки, рідні і близкі, які були разом з ними на цьому конкурсі, підтримували їх, допомагали і вболівали, їх ви образили не меньше.
Цікаво було би побачити вашу реакцію, якби подібним образом анонімний принц обливав брудом вашу дитину.
Зазерніть у дзеркало - кого ви там бачите? А нам відповідь відома.


Відповісти
Останні новини
«Перша леді Волині-2016»: у Луцьку визначали переможницю
27 червень, 2016, 11:26