«Кромберг енд Шуберт» надає можливості кар’єрного старту

«Кромберг енд Шуберт» надає можливості кар’єрного старту
Керівники заводу з іноземними інвестиціями готові надати пріоритет на працевлаштування студентам провідного технічного вузу Волині.

Про це заявив фінансовий директор "Кромберг енд Шуберт" Олександр Шаварський під час круглого столу "Бізнес та освіта: об'єднання зусиль задля підготовки ефективного працівника".

"Ми сьогодні маємо чергу на працевлаштування близько 500 чоловік. Але готові надати можливість студентам спробувати себе на виробництві в пріоритетному порядку, поза цією чергою. Під час літніх канікул вони можуть пройти у нас практику, отримувати заробітну плату на рівні наших постійних працівників, а за результатами практики кращим буде запропоновано працевлаштування".

Також під час круглого столу молоді працівники "Кромберг енд Шуберт", колишні студенти ЛНТУ, розповіли про свій досвід поєднання роботи та навчання та поділилися своїми баченнями щодо того, чого потребує сьогоднішній випускник для того, щоб ефективніше реалізуватися на ринку праці.

Ректор ЛНТУ Петро Савчук зазначив: "Освіта без діалогу з бізнесом не має майбутнього". Також керівник вишу висловив готовність адаптовувати навчальні програми університету до потреб підприємства, яке є одним із головних роботодавців для випускників.

За висновками круглого столу сформовано пілотну робочу групу, яка опрацює його результати та визначить, які саме зміни можна запровадити у навчальних програмах та на яких спеціальностях.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Оце я маю вчитися 5 років,щоб іти крутити дротики на німців,разом з полішуками неотесаними,які не вчился і вчитися не будуть.Бо там беруть всіх тупих,глухих,самі забирають по забитих селах.Щось кращого не могли придумати.У них зарплата керовников по 10 тис. доларів,а людям -3-4 тисячі,аздоровя вгроблять на 20 тисяч.Ні працюйте самі собі панове німці
Відповісти
Цей завод НЕОБХІДНО закрити і ще й с-ки перевірок робити,що бракує слів...Жінки(дівчата) безплідними після праці на ньому стають...-це факт! Працювати за 3500грн. в міс.???!В Німеччину його поверніть... і не розказйуйте байок!!!
Відповісти
...."Ми сьогодні маємо чергу на працевлаштування близько 500 чоловік"....
То працевлаштовуйте, в чому проблема, навіщо Вам працівники із вищою освітою на робітничих спеціальностях?
Відповісти
Така рабська,шкідлива праця,що черга на працевлаштування.А ви з Німеччини привозьте за 100 доларів хай вам працюють тут у нас.Слабо.Не завоювали у 41,не стали їх рабами,то добровільно йдемо працювати рабською працею.Дожилися
Відповісти
Ніхто силою не тримає.
Відповісти
Чого дурний,бо бідний, чого бідний бо дурний.Це про нас дурнуваттх українців.
Відповісти
Останні новини
«Кромберг енд Шуберт» надає можливості кар’єрного старту
29 червень, 2016, 10:57