Луцькі студенти проходять практику в Болгарії. ФОТО

Луцькі студенти проходять практику в Болгарії. ФОТО
Літня пора – час відпочинку та відпусток, а для студентів напряму підготовки «Туризм» – це не тільки пора літньої заліково-екзаменаційної сесії, а й можливість пройти стажування та практику.

Отож, здавши літню сесію та в повному обсязі оволодівши теоретичними навиками з курсів «Організація готельного господарства», «Організація туризму», «Організація ресторанного господарства», студенти напряму підготовки «Туризм» Академії рекреаційних технологій і права поїхали на практику на ціле літо до Болгарії, - повідомляють організатори.

Академія рекреаційних технологій і права – перший виш на Волині, який почав співпрацювати з болгарськими партнерами в цьому напрямку.

Перемовини з болгарською стороною щодо умов проходження практики нашими студентами та її організації (відкриття віз, проїзд до Болгарії) вели викладачі кафедри туризму Академії Зубехіна Тетяна Василівна та Марківська Людмила Леонтіївна.

У червні група студентів, вмостившись у зручному та комфортабельному автобусі, виїхала зі Львова у напрямку Албени. Адже, згідно з досягнутими домовленостями, саме у готелях цього курортного містечка проходять практику майбутні працівники туристичної галузі.



До речі, Албена є наймолодшим курортом на чорноморському узбережжі Болгарії. Свою назву це місто отримало завдяки красуні Албені, яка була героїнею однойменної драми. В Албені абсолютно відсутня промисловість, завдяки чому цей курорт екологічно чистий.

Практику студенти Академії проходять у три- та чотиризіркових готелях. Це дасть їм можливість набути європейського досвіду у сфері обслуговування. По закінченню практики кожен студент отримає сертифікат.



Також варто зазначити, що викладачі кафедри туризму Академії рекреаційних технологій і права співпрацюють з провідними курортами України та Європи, тому студенти Академії і надалі матимуть змогу проходити навчальну та виробничу практику та застосовувати набуті теоретичні знання.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луцькі студенти проходять практику в Болгарії. ФОТО
30 червень, 2016, 18:51