«Волинь» поскаржиться ФФУ на «Шахтар»

«Волинь» поскаржиться ФФУ на «Шахтар»
В офісі футбольного клубу «Волинь» готують заяви і клопотання на адресу адміністрації Федерації футболу України, в яких ще раз проінформують про офіційну позицію і вимоги клубу щодо «справи Майкона».

Про це повідомляє "Корреспондент".

Нагадаємо, бразилець приєднався до ФК «Шахтар», але найближчі півроку проведе у «Зорі» на правах орендної угоди.

«Волинь» наразі не може звернутися до Міжнародного спортивного арбітражного суду в Лозанні, адже їй фізично не дають можливості пройти усі інстанції захисту в Україні. Про таку ситуацію обізнана Прем’єр-ліга і Федерація футболу України, у тому числі і нове керівництво ФФУ.

Позиція клубу стосовно усіх цих розбирань, які ніяк не прикрашають футбол, проста: «Волинь» прагне здобувати перемоги на футбольному полі, у чесній і відкритій боротьбі, а переговори відносно трансферів вести не під час підкилимних ігор. Тому іншого способу владнання конфлікту, окрім як перевести його у правове поле, у клубі не розглядають і закликають усі клуби прем’єр-ліги дотримуватися чесних правил гри, адже будь-який з них може також отримати свою «справу Майкона», - наводить офіційну заяву адміністрації луцької команди прес-служба клубу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Волинь» поскаржиться ФФУ на «Шахтар»
07 вересень, 2012, 10:50