«Телефонним терористом», який вчора «замінував» лікарню та міськраду, виявився лучанин. ВІДЕО

«Телефонним терористом», який вчора «замінував» лікарню та міськраду, виявився лучанин. ВІДЕО
Учора, 29 червня, близько 22.24 та 22.34 на екстрену лінію "102" надійшли повідомлення від невідомого про замінування Луцької міської клінічної лікарні та міськради.

Упродовж декількох годин поліція встановила особу псевдомінера. За фактом неправдивого повідомлення про замінування слідчі відкрили кримінальне провадження. Загрози для життя та здоров’я громадян немає.

Про це повідомляє сектор комунікації ГУНП у Волинській області.

На місце події негайно виїхали слідчо-оперативні служби Луцького відділу поліції та ГУНП у Волинській області, спеціалісти вибухотехнічного відділу, кінологи, співробітники Державної служби з надзвичайних ситуацій та патрульної поліції. На місце події прибули керівники ГУНП на чолі з Петром Шпигою.

Правоохоронці здійснили евакуацію персоналу та хворих з лікарні. Спеціалісти-вибухотехніки провели спеціальні заходи щодо перевірки лікарні та приміщення міськради на наявність вибухівки. Інформація про замінування не підтвердилася.

«Поліція оперативно упродовж кількох годин встановила особу зловмисника, який зробив неправдиве повідомлення про замінування на екстрену лінію «102». Ним виявився мешканець Луцька. Йому 41-рік. Правоохоронці з’ясовують мотиви правопорушення. Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до шести років», – повідомив керівник волинської поліції Петро Шпига.

Поліція звертає увагу громадян на кримінальну відповідальність за завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
41 рік... Зріла людина, а веде себе як сперматозоїд. Пора ногою колиску з онуками колихати. Немалу частину представників сильної статі довго або усе життя не відпускає дитинство чи рання юність. В житті завжди є місце "подвигам". Сивина, як кажуть, в бороду, а біс - в ребро.
Відповісти
Напишіть, хто це - як звати, де живе - може, і в наступних жартівників відпаде бажання жартувати!
Відповісти
Останні новини
«Телефонним терористом», який вчора «замінував» лікарню та міськраду, виявився лучанин. ВІДЕО
30 червень, 2016, 12:08