Як відреагували депутати на замінування свого робочого місця. ФОТО

Як відреагували депутати на замінування свого робочого місця. ФОТО
Сьогодні, 30 червня, відбулося пленарне засідання 10-ої сесії Луцької міської ради.

Нагадаємо, напередодні, 29 червня, трапилась надзвичайна ситуація - замінування будівлі Луцької міської ради. Інформація з закладенням вибухівки виявилась неправдивою.

Під час пленарного засідання ми поцікавилися у депутатів, що вони думають про ці псевдозамінування, чи пов`язано це з діяльністю міської ради та чи не боялися вони йти сьогодні на роботу.

"Я, мабуть, один із перших дізнався про замінування міської ради. Дізнався, коли проїжджав повз будівлю, побачив поліцію і спитав, у чому справа, ще й пожартував: "А що, засідання не буде?".

Щодо замінування я не думаю, що міська рада є важливим стратегічним об`єктом. Я вважаю, що, швидше за все, це чийсь жарт або відпрацювання нашими спецпідрозділами ймовірних надзвичайних ситуацій", - поділився своїм припущенням Євген Ткачук.



"Обов`язок кожного депутата - відвідувати сесії міської ради, обов`язок правоохоронних органів - забезпечувати порядок та роботу органів місцевої влади. Не в моїй компетенції перевіряти, є бомба чи ні. Я здійснюю свою роботу, вони здійснюють свою", - розповів Андрій Козюра .



"Проблема замінування була вирішена ще до початку засідання, тому причин хвилюватися стосовно дієздатності будівлі та безпеки перебування в ній не було. Неправдиві повідомлення щодо замінування зустрічаються не рідко, тому тут немає нічого дивного, таке трапляється. Інформації, хто це зробив і чому, у мене немає, тому не можу сказати напевно", - запевнив Олександр Лазука.




Нагадаємо
, поліція встановила особу псевдомінера. За фактом неправдивого повідомлення про замінування слідчі відкрили кримінальне провадження.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Жаль що жартівник
Відповісти
Дійсно,що жаль що не підірвав цих ворюг,може інгі боялися б красти.Там нема ні однієї нормальної людини,яка б не накрала мільйонів.
Відповісти
Останні новини
Як відреагували депутати на замінування свого робочого місця. ФОТО
30 червень, 2016, 19:51