Волинь - у списку лідерів за програмою фінансування бізнесу «КУБ»*

Волинь - у списку лідерів за програмою фінансування бізнесу «КУБ»*
Новаційна програма кредити українському бізнесу (КУБ) стартувала в квітні цього року.

Вже профінансовано більше 400 проектів на суму понад 46 мільйонів гривень, - повідомляє прес-служба ПриватБанку.

На Волині - близько 20 проектів на майже 2 мільйони гривень. Мета вигідного сервісу - допомогти малому та середньому бізнесу. Інвестором може бути кожен житель України.

Волинська земля, багата на господарників, активно залучає інвестиції. Край прикордонний та аграрний. Лучанка Світлана Арутюнян в обласному центрі Волині має успішний бізнес - кондитерську пекарню “Добрий хліб”. 6 років її смаколики та хлібобулочні вироби смакують містяни. Щомісяця магазин відвідує понад 2500 покупців.

“Вивчила місцевий ринок і намагаюся всі потреби покупців задовільнити. Щоразу випікаємо нові види продукції. Свою роботу люблю і хочу рухатися далі. Мені потрібно 60 тисяч гривень, бо планую відкрити аналогічну пекарню ще в селі Світязь Шацького району, біля найбільшого озера України, на яке так люблять приїздити туристи з усіх країн світу, - розповідає підприємець Світлана Арутюнян.”



«Сервіс КУБ унікальний тим, що реально щодня підтримує малий та середній бізнес нашої Волині і головне створює нові робочі місця. Кожен волинянин може стати інвестором і своєю часточкою допомогти відкрити в своєму ж рідному селі, районі чи місті магазин, пекарню, кафе чи будь-який інший торговий заклад, якого, наприклад, не вистачає в населеному пункті. Всіх бізнесменів ми консультуємо постійно, на всіх етапах втілення їхньої ідеї в життя, - розповідає керівник напрямку реалізації програм клієнтам Малого і середнього бізнесу Північно-Західного регіонального управління ПриватБанку Ірина Момотюк - Ви інвестуєте гроші в проект. Якщо набирається відповідна сума до зазначеної дати, то Ваші вкладення йдуть в обіг і починають приносити дохід. Якщо суму не зібрано, то можете забрати свої кошти в повному обсязі або інвестувати їх в інший проект. Сума інвестиції повертається наприкінці строку фінансування. Важливо: доходи від інвестицій у розмірі 25% річних Ви отримуєте щомісяця.”

Довідка: Згідно з інформацією на офіційному сайті Волинської обласної державної адміністрації, станом на 01.10.2015 року в області зареєстровано майже 60 000 суб’єктів малого і середнього підприємництва. Середніх підприємств - майже 300, малих - більше 5000, з яких майже 4500 - мікро, фізичних осіб-підприємців - більше 50 000. Зайнятих у секторі малого та середнього підприємництва - близько 140 тисяч.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинь - у списку лідерів за програмою фінансування бізнесу «КУБ»*
02 липень, 2016, 09:17