Лучанин скоїв розбійний напад на студента

Лучанин скоїв розбійний напад на студента
Співробітники Луцького відділу поліції оголосили підозру 20-річному мешканцю обласного центру в скоєнні злочину, передбаченого ч.1 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Йому загрожує до 7 років позбавлення волі.

До чергової частини Луцького відділу поліції надійшло повідомлення від 19-річного студента місцевого університету, жителя Рожищенського району, - повідомляє прес-служба ГУНП у Волинській області.

Ще в березні вночі поблизу місцевого нічного клубу невідома особа відкрито заволоділа його мобільним телефоном «SONY». Сума завданого збитку становить 3 тисяч гривень.

Поліцейські встановили, що розбійний напад скоїв 20-річний житель міста Луцьк. Відомо, що раніше його вже притягували до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів.

Слідчі Луцького відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Зловмисникові оголошено про підозру у вчинення правопорушення. Йому загрожує покарання у виді позбавлення волі від 3 до 7 років.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
гопніків треба знищувати.
Відповісти