Мережа супермаркетів «Наш Край» запроваджує бонусні картки для учасників АТО*

Мережа супермаркетів «Наш Край» запроваджує бонусні картки для учасників АТО*
В рамках соціального проекту "Живи відповідально" мережа супермаркетів "Наш Край" запроваджує бонусні картки для найбільш вразливих категорій населення – учасників АТО, багатодітних сімей та пенсіонерів. Бонусні картки для цих категорій діятимуть у магазинах мережі.

"Ми не можемо оминути увагою ці найбільш соціально вразливі категорії населення. Тому, ми прийняли рішення в рамках соціального проекту "Живи відповідально" надати цим нашим покупцям спеціальні умови нарахування додаткових бонусів в магазинах мережі," – зазначає генеральний директор мережі Ірина Берлач.

Для отримання соціальної бонусної картки мережі "Наш Край" учаснику АТО, члену багатодітної сім'ї, пенсіонеру потрібно пред'явити відповідне посвідчення на касі, заповнити анкету та обміняти її у касира на картку "Завжди вигідно".

Що дає бонусна картка "Завжди вигідно"?

Бонусна картка "Завжди вигідно" дозволяє отримувати і накопичувати бали за кожну покупку в мережі супермаркетів "Наш Край". Кількість балів, що нараховуються на картку складає 4% від суми покупки. Бали нараховуються на картку в перерахунку чотири бали за кожну витрачену на покупки гривню, тобто 1 грн = 4бали.

Купуючи акційні товари, власник бонусної картки накопичує ще більше додаткових балів, а економія при користуванні акційними пропозиціями може скласти до 20%.

Щокварталу накопичені бали перетворюються на бонуси і діють до кінця календарного року. Інформація про кількість балів та бонусів на картці можна дізнатися із касового чека.

Скористатись бонусами дуже легко – просто попередити касира на касі, що хочете розрахуватись бонусами.

Завдяки наявним на картці бонусам можна заощадити гроші при купівлі будь-яких товарів у супермаркетах "Наш Край".

Детальну інформацію про бонусну програму "Завжди вигідно" можна отримати на сайті http://nashkraj.ua/ або безпосередньо у адміністратора магазину.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Мережа супермаркетів «Наш Край» запроваджує бонусні картки для учасників АТО*
02 липень, 2016, 14:19