У Луцькому зоопарку «попрацювали» вандали

У Луцькому зоопарку «попрацювали» вандали
Оновлений Луцький зоопарк став справжньою окрасою нашого міста. Нові павільйони, затишні рекреаційні зони і, звичайно, величезна кількість цікавих тварин... Звіринець став улюбленим місцем відпочинку не тільки для малечі, а й для дорослих.

Тому факт, що у зоопарку "працюють" вандали, викликав обурення багатьох лучан. Про збитки, яких завдали відвідувачі, йдеться на сторінці Луцького зоопарку у Фейсбук:

"Отож, перед минулими вихідними ми придбали для зручності наших відвідувачів підвісні крісла. Й одне з них слугувало нам «аж» цілий день. Бо деякі наші «любі гості» так захопилися застрибуванням, що воно не витримало й обірвалося.

Ще одні відвідувачі з позицією «не моє – не шкода» не вигадали кращого проведення часу на нашій території, ніж по троє залазити в звичайний одномісний гамак.

Загалом список втрат від вандалів можна писати до безкінечності. Навіть фігури сімейств левів та ведмедів, встановлені у рамках реконструкції зоопарку лише навесні цього року, вже надщерблені!

Тема озеленення – окрема болюча рана. Квіти крадуть, висмикуючи з корінням. Або ( і ми не розуміємо, чим вони керуються) просто рвуть у букети і без жодних докорів сумлінь після прогулянки зоопарком з оберемком прямують до виходу. Деякі батьки не те що не зупиняють своїх чад, а навіть навпаки – заохочують відламати квіточку.

Окрема мова – про туалет. Там брудно не тому, що не прибирають, а тому, що відвідувачі не сприяють збереженню чистоти. НЕМОЖЛИВО лише за туалетом закріпити на повний робочий день співробітницю, яка через кожні 10-15 хвилин митиме-витиратиме після нехлюй. Або ще й виконуватиме функцію наглядача. Бо крадіжки відвідувачами туалетного паперу – звична річ у нашому зоокуточку. (До речі, принагідно зауважимо, що ми ще й шукаємо на роботу відповідальну людину на посаду техпрацівника)", - йдеться в дописі.

Працівники зоопарку звертаються "із ВЕЛИЧЕЗНИМ ПРОХАННЯМ – цінуйте наших тваринок, поважайте працю працівників зоопарку, майте розуміння того, що вкладені величезні кошти, тож майно треба берегти. Нічого – ні добре, ні зле – не робиться саме по собі. Ми працюємо для вас. Але лише спільними зусиллями та взаємоповагою зможемо перетворити зоопарк у місце найкомфортнішого відпочинку на природі у межах міста. Дбайте і ви про нас! Зупиняйте вандалів, які коять неподобства на ваших очах! Байдужість руйнує і вбиває! Тому творімо добро й красу разом!"

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
воно і в африці - бидло, яка Европа?
Відповісти
За таке повинні бути солідні штрафи ,бо інакше як гривнею наше бидло зупинити не можна .
Відповісти
були в середу з сімєю в зоопарку .Приємно вражені. дуже класно. а за штрафи підтримую. зламав відкупив .
Відповісти
таке бидло кидати тиграм на м'ясо.
доведеться витрачати ще 2500 грн в місяць на охоронця. І 20000 грн на камери...
Відповісти