Гурт Rammstein став жертвою путінської пропаганди

Гурт Rammstein став жертвою путінської пропаганди
Вокаліст рок-групи Rammstein Тіль Ліндеман заявив, що фото в Рунеті, на яких він позує у футболці з портретом Володимира Путіна і зі смартфоном із зображенням російського президента, насправді фальшивка, виготовлена за допомогою графічного редактора. Про це повідомила газета Bild з посиланням на відповідь музиканта, передану виданню його менеджерами.

Про це повідомляє 112 канал.

Як повідомляє видання, насправді на футболці Ліндемана зображено стилізований череп з кістками, який за допомогою графічного редактора було підмінено на портрет Путіна. Ба більше, цю футболку було подаровано музиканту його колишньою подругою Софією Томалла.

Фотографію, яку розповсюдили російські ЗМІ, було зроблено в Москві 19 червня, коли Rammstein виступали там з концертом. У російських ЗМІ також курсує заява, приписувана Ліндеману, який нібито сказав: "У Німеччині навіть Ангела Меркель не може похвалитися такою популярністю, як Путін. Він мені подобається, він сильний лідер, а не маріонетка. Я вважаю несправедливими всі ці політичні нападки на вашу країну".

Ліндеман стверджує, що не говорив цього. "Все це повна нісенітниця! Ми грали в Москві 19 червня. Друзі російського промоутера Еда Радникова підійшли до мене до початку концерту і сунули мені в руку телефон зі словами: "З привітом від Володимира Путіна". Після цього мене запитали, як мені подобається Москва. Тоді я підняв великий палець вгору і сказав: "Москва - відмінне місто". От і все", - цитує Ліндемана його прес-служба.

Газета Bild, однак, зазначає, що зображений на фотографії смартфон із зображенням голови Путіна справжній, а його вартість складає приблизно 4500 євро.

За повідомленням видання, Ліндеман у зв'язку публікацією фальсифікованих фото і заяв найняв адвокатів. Він також підкреслив, що "принципово не робить ніяких політичних заяв"

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І як той Путлер скрізь встигає такі пакості робити?
Відповісти