У Луцькому замку відбудеться весільний фестиваль

У Луцькому замку відбудеться весільний фестиваль
10 липня у Луцькому замку на вас чекає грандіозна подія – «Lutsk.Wedding.Fest 2016. Вперше у нашому місті весільний фестиваль грандіозного масштабу: презентації, майстер-класи, дитячі розваги, виступи різноманітних гуртів та колективів і, звичайно, розіграш цінних сертифікатів від партнерів та багато-багато іншого.

Місце проведення: замок Любарта, - повідомляють організатори.

Дата проведення: 10 липня 2016 року, працюватиме з 10:00 до 22.00.

Вартість: квиток коштує 20 грн.

Програма весільного фестивалю :

Відкриватимуть фестиваль маленькі леді та джентльмени модельної школи «Baby Fashion» з яскравим креативним виступом та показом суконь від весільного салону-ательє «Ledi L» з залученням великої симпатичної панди!

Генеральні партнери: Житловий комплекс "LUCEORIA" підготували для гостей дійства розіграш 10-ти подарункових сертифікатів на придбання житла в ЖК "LUCEORIA", м Луцьк, пр. Волі, 44а (Луцеоріа).

Креативна студія "SHARMOL" з нагоди офіційного відкриття на фестивалі проконсультує та допоможе кожному охочому в координації та організації яскравого та ексклюзивного свята і дає змогу отримати цінний подарунок.

Весільне агентство «Тигра» дарує знижку -25 % на будь-яку покупку, а при замовленні послуг на Вас чекають подарунки!

Ексклюзивні партнери: Студія весільної та оперативної поліграфії «Рижий Кіт» розігрує сертифікати на знижку -50% при замовленні весільних аксесуарів та поліграфічної продукції.

Сучасний вишитий одяг "Чічка" готують з модельною школою «Grace Model House» представляти більше 30 унікальних модерних моделей одягу з етнічним акцентом. 

Офіційні партнери: Весільна агенція "EUROPE" готує спекотну акцію - при замовленні весілля у день фестивалю Ви зможете обрати для себе чудові подарунки від майстрів своєї справи.

Торгова Марка «Ice Land» пригощатиме безкоштовно прохолодним морозивом усіх бажаючих!

Будівельна компанія «МаневичіАгроБуд» готує для Вас чудовий подарунок та хоче розповісти про новий райський куточок для молодої сім'ї.

Сімейний квартал Ювелірний дім «ZARINA» оголошує розіграш цінних подарункових сертифікатів. Дарувати щастя – Легко!

Театр вогню «Fire Dance» Вас здивує майстер-класами для усіх охочих та розіграють десять подарункових сертифікатів!

MEN'S STYLE SALON "FASHION MEN", сучасна виключно чоловіча цирульня, готує безліч цікавих сюрпризів, розіграшів сертифікатів та консультацій від найкращих майстрів своєї справи!

Якщо ти бажаєш змінити свій стиль, ми готові це зробити і на фестивалі!

Салон "Beauty-Bar Turbo" - куточок краси для майбутні наречених - безкоштовні незамінні консультації та ще й можливість отримати подарунковий сертифікат.

Винний куточок від магазину «COTNAR» - тут ти зможеш продегустувати різноманітну винну карту українських вин.

Центр здоров’я та краси «Le Mark» приготував для вас цікаву консультаційну програму з усіх видів масажу та готує подарункові сертифікати.

Весільний салон Lady L готує найромантичніше дійство фестивалю – показ нової колекції весільних суконь!

Майстерня ідей «HEPLER design» дарує можливість абстрактно побувати в 4 різних тематичних куточках весільного декору та подарунки для найактивніших гостей фестивалю.

Різноманітність кухні вражає! На фестивалі пануватиме вишукана французька кухня від ресторану «Chalet a la station», велике різноманіття болгарської кухні від ресторації «ЧЕВЕРМЕТО».

Неповторна грузинська кухня від ресторану «Грузинський Дім» та німецькі традиції втілить у життя працівники Торгової Марки «М’ясний дар».

Дитячі розваги «Jonnnik`s Academy Of Success» - Академія Успіху. На Ваших діток чекають різноманітні ігри! Кав’ярня «Цукерня» разом із ГО «Інститутом волонтерства та громадської співпраці» в рамках фестивалю проводять благодійну акцію з зібранням грошей на майданчик для дітей з особливими потребами.

Та ще на вас чекає різноманітність святкових спецефектів та феєрверків, смаколики та короваї, ексклюзивне взуття та прикраси, колорит вишиванок та можливість індивідуального підбору косметичних засобів.

Різноплановість дійства просто вражає, обіцяємо, що кожен відвідувач обов’язково знайде для себе щось цікавеньке.

Усі деталі за телефоном: +380991652021

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.