Півзахисник Ерік Бікфалві перейняв від батька любов до футболу і …живопису

Півзахисник Ерік Бікфалві перейняв від батька любов до футболу і …живопису
Півзахисник та один із кращих гравців ФК «Волинь» Ерік Бікфалві до Луцька переїхав разом зі своєю дівчиною, а на тілі зобразив майже всю свою сім’ю.

Про це півзахисник розповів у інтерв’ю клубній прес-службі.

Бікфалві зізнався, що любов до футболу передалася йому у спадок від батька та дідуся, які також займалися «грою мільйонів» професійно. Окрім цього, батько передав футболісту любов до живопису.

«Він дуже гарно малював і мене навчив. Але нині нагода помалювати є хіба тільки на канікулах або коли є довгі вихідні. Не віддаю перевагу якомусь одному стилю чи жанру – це і живопис може бути, і навіть ікони», - розповів Бікфалві.

Свою любов до сім’ї Ерік закарбував на власному тілі. На лівій руці футболіста намальовані його мама Елізабета, Ерік з братами Маріушем і Даніелем, кузиною, батьком Маріушем Александером та дідусем.

Цього року футболіст отримав диплом факультету туризму і комерції у місті Петрошань, що у рідній для півзахисника Румунії. Півзахисник забрав на Волинь свою дівчину Аліну та зізнався, що йому подобається невеликий Луцьк, який нагадує йому його рідне місто Карей.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Півзахисник Ерік Бікфалві перейняв від батька любов до футболу і …живопису
07 вересень, 2012, 14:28